A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про представництво Державної служби якості освіти України на Луганщині

Державна служба якості освіти України – центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра освіти і науки. Служба реалізує державну політику у галузі освіти, зокрема з питань забезпечення якості освіти та освітньої діяльності, здійснює державний контроль за закладами освіти щодо дотримання законодавства, в межах своєї компетенції вносить пропозиції на розгляд Міністра освіти і науки України щодо забезпечення формування державної політики у сфері освіти. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2018 р. № 935 «Про утворення територіальних органів Державної служби якості освіти», наказу Державної служби якості освіти України від 06.08.2021 № 01-11/53 «Про деякі питання Державної служби якості освіти у Луганській області» утворений та з 12.08.2021 здійснює свою діяльність в області територіальний орган Державної служби якості освіти України – Управління Державної служби якості освіти у Луганській області (далі – УДСЯО у Луганській області), що діє в межах адміністративно-територіальної одиниці як юридична особа публічного права.

15:55 20.01.2022

Зміни форми податкової звітності

Головне управління ДПС у Луганській області нагадує, що з 01 січня 2022 року розпочинається кампанія декларування, за якою окремі категорії фізичних осіб зобов`язані подати річну податкову декларацію про майновий стан та доходи та визначити податкові зобов`язання з податку на доходи з фізичних осіб і військового збору, та/або мають право подати декларацію для отримання податкової знижки.

11:20 20.01.2022

Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області інформує про підсумки роботи щодо забезпечення прав застрахованих осіб (членів їх сімей) на відшкодування шкоди внаслідок нещасних випа

Відповідно до вимог Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 №1105-ХІV Старобільським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області станом на 01.01.2022 забезпечено проведення страхових виплат 2253 потерпілим та членам їх сімей на суму 101210,91 тис. грн за такими напрямами:

13:46 17.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь