A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА В РЕЗЕРВІ

ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА В РЕЗЕРВІ

Резервісти Збройних Сил України — це громадяни України, які у добровільному порядку проходять службу у військовому резерві Збройних Сил України та інших військових формуваннях на підставі контракту.

08:42 05.11.2021

Асоціація міст України виступає проти урядового законопроєкту змін до Бюджетного кодексу №6062

Асоціація міст України виступає проти урядового законопроєкту змін до Бюджетного кодексу №6062

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль подав до Верховної Ради законопроект, який дозволяє Міністерству фінансів і місцевим державним адміністраціям зупиняти виконання бюджетів територіальних громад, а також ліквідує бюджети розвитку. Ліквідація місцевих бюджетів розвитку заплановано на 2023 рік. Проектом закону №6062 [https://bit.ly/3ATKX0n] передбачається перенесення джерел фінансування доходів бюджету розвитку в загальний фонд. Таким чином, доходи розвитку будуть спрямовані на поточні витрати - фонд заробітної плати, утримання та ін. Також законопроект дозволяє забирати у місцевих бюджетів невикористані залишки освітньої державної субвенції, що заборонить місцевим властям використовувати можливість накопичення цих грошей. Запропонований урядом законопроект також значно розширює контрольні функції Міністерства фінансів і місцевих державних адміністрацій. Їх чиновники зможуть через суд зупиняти рішення місцевих рад про бюджет, причому не доведеться навіть чекати закінчення судового розгляду. Законопроектом пропонується направляти до держбюджету 70% доходів від викупу комунальної землі. Також вилучення терміна «бюджет розвитку» зі статей Бюджетного кодексу позбавить органи місцевого самоврядування права на депозитне розміщення в банках. Крім іншого, проект закону скорочує джерела доходів для місцевих громад, вилучаючи зі структури доходів оплату зборів за видачу ліцензій на проведення лотерей  

11:09 29.10.2021

Оголошення.

Оголошення.

      З метою організації по прийому заяв та інших документів для призначення усіх видів соціальної допомоги та підтримки населенню, відділ соціального захисту, праці та охорони здоров’я виконавчого комітету Чмирівської сільської ради надає наступну інформацію.

13:27 26.10.2021

Як подати документи  для державної реєстрації створення громадської організації у Луганській області

Як подати документи для державної реєстрації створення громадської організації у Луганській області

Після проведення установчих зборів засновників та підготовки всіх необхідних документів перед засновниками та особою, яка має право представляти громадську організацію для здійснення реєстраційних дій, постає необхідність подати документи для державної реєстрації новоствореної громадської організації на державну реєстрацію.

16:52 25.10.2021

Державна реєстрація створення громадської організації. Документи та строки державної реєстрації

Державна реєстрація створення громадської організації. Документи та строки державної реєстрації

СХІДНЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ЮСТИЦІЇ (М.ХАРКІВ) (далі – Управління) нагадує, що для державної реєстрації створення громадської організації необхідно підготувати та подати до суб'єкта державної реєстрації певний перелік документів, на підставі яких буде проведено державну реєстрацію.

16:51 25.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь