A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як враховані пропозиції жителів Чмирівської СТГ у бюджеті на 2022 рік?

Як враховані пропозиції жителів Чмирівської СТГ у бюджеті на 2022 рік?

З 15 липня по 15 жовтня 2021 року Чмирівською сільською радою було оголошено збір пропозицій до бюджету громади на 2022 рік (на офіційному сайті громади - https://chmyrivska-gromada.gov.ua/ та на поштовій скринці за адресою: с.Чмирівка, вул.Повітрянофлотська, 52А). Головною вимогою було, щоб пропозиція торкалась повноважень сільської ради, чітко та конкретно сформульована (за необхідності – з указанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

15:03 22.11.2021

СБУ затримала колишнього ватажка так званого «спецпідрозділу МДБ ЛНР», який брав участь у захоплені Луганського аеропорту

СБУ затримала колишнього ватажка так званого «спецпідрозділу МДБ ЛНР», який брав участь у захоплені Луганського аеропорту

Контррозвідники СБУ затримали на Луганщині колишнього бойовика так званого «МДБ ЛНР», який перебував у розшуку за участь у незаконних збройних формуваннях та посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.

10:36 22.11.2021

Зняття додаткових протиепідемічних заходів та обмежень в  громаді.

Зняття додаткових протиепідемічних заходів та обмежень в громаді.

Чмирівська сільська рада зняла додаткові протиепідемічні заходи та обмеження, які були введені за рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  24.10.2021 року з метою запобігання поширення коронавірусу СOVID-19 на території громади. Серед додаткових заходів був встановлений  обмежений доступ до адміністративних будівель та навчальних закладів (тільки за наявності сертифікату про вакцинацію від СOVID-19 чи негативного ПЛР-тесту проведеного не пізніше 72 годин), які відтепер скасовані.

10:06 22.11.2021

На теріторії громади тривають перевірки протиепідемічних вимог

На теріторії громади тривають перевірки протиепідемічних вимог

Співробітники Чмирівської сільської ради спільно із працівниками поліції продовжуються моніторингові перевірки об’єктів, щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину.

14:16 12.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь