A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ХУІ Український муніципальний форум

ХУІ Український муніципальний форум

Представники громад Луганщини взяли участь у ХУІ Українському Муніципальному Форумі. З 27 по 29 липня у Одесі відбувався ХУІ Український муніципальний форум, який проводився в рамках багаторічної традиції Асоціації міст України збирати прихильників муніципального руху для обговорення нагальних питань розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, децентралізації, відкритого врядування, підтримки економічного розвитку громад, енергозбереження та реформування ЖКГ тощо.

16:07 09.08.2021

Реорганізація віськомату.

Реорганізація віськомату.

У зв’язку з реорганізаційними заходами, змінились назви Старобільсько-Новопсковського об’єднаного районного центру комплектування та соціальної підтримки на:

09:15 09.08.2021

Е-лікарняний: відмінності оформлення тимчасової непрацездатності

Е-лікарняний: відмінності оформлення тимчасової непрацездатності

Порядок оформлення тимчасової непрацездатності лікуючим лікарем у випадку е-лікарняного відрізняється від порядку оформлення паперового листка непрацездатності. Зокрема, на відміну від паперових листків непрацездатності, які можуть продовжуватись лікарем одноосібно до 15 календарних днів, медичні висновки для формування е-лікарняних лікарі можуть створювати одноосібно терміном до 30 календарних днів. Подальше підтвердження тимчасової непрацездатності потребує огляду лікарсько-консультативною комісією (далі – ЛКК). Водночас, орієнтовний термін тимчасової непрацездатності у медичному висновку має відповідати стану пацієнта і медичним протоколам. Орієнтовний термін непрацездатності пацієнта лікуючий лікар визначає індивідуально, але з обов’язковим урахуванням медичних протоколів. Якщо пацієнт не одужає в орієнтовно визначений при огляді термін, лікар сформує новий медичний висновок і продовжить непрацездатність пацієнта. Якщо е-лікарняний сформований одразу на 30 днів, призначення матеріального забезпечення застрахованій особі за цим лікарняним відбудеться лише після завершення 30 днів, а отже, сповільниться отримання фінансування від Фонду соціального страхування України (далі – Фонд), оскільки е- лікарняний стає підставою для нарахування допомоги лише після завершення його дії. Крім того, створення довготривалих медичних висновків є фактором ризику їх автоматизованого відбору єдиною інформаційно-аналітичною системою Фонду на перевірку. Для паперових листків непрацездатності залишається чинною Інструкція про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, затвердженою наказом МОЗ України від 13.11.2001 № 455. Відповідно до її положень для паперових лікарняних передбачена видача листка непрацездатності терміном до 5 календарних днів, загальний граничний строк самостійної видачі складає 15 днів. Продовження листка непрацездатності до 30 днів проводиться лікуючим лікарем спільно з завідувачем відділення, а надалі – ЛКК.

14:28 05.08.2021

Конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу соціального захисту

Конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу соціального захисту

Виконавчий комітет Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу соціального захисту, праці та охорони здоров?я  виконавчого комітету Чмирівської  сільської ради

15:35 23.07.2021

До відома страхувальників: оформлення заяви-розрахунку                          з е-лікарняними

До відома страхувальників: оформлення заяви-розрахунку з е-лікарняними

Заява-розрахунок для отримання матеріального забезпечення застрахованим особам за е-лікарняними оформлюється страхувальниками з урахуванням відмінностей між е-лікарняним та паперовим лікарняним.

13:06 21.07.2021

Забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання додатковим харчуванням

Забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання додатковим харчуванням

Відповідно до частини третьої статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» Фонд соціального страхування України фінансує витрати на медичну та соціальну допомогу, у тому числі на додаткове харчування, придбання ліків, спеціальний медичний, постійний сторонній догляд, побутове обслуговування, протезування, реабілітацію у сфері охорони здоров’я, санаторно-курортне лікування, придбання спеціальних засобів пересування тощо, якщо потребу в них визначено висновками медико-соціальної експертної комісії (далі – МСЕК) та індивідуальною програмою реабілітації особи з інвалідністю (у разі її складення) (далі – ІПР).

13:06 21.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь