A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

День вишиванки.

День вишиванки.

День вишиванки зовсім молоде свято, але його вже дуже сильно полюбили практично всі. Це свято не є офіційним, але все більше людей  долучаються до його святкування, виражаючи  свою громадянську позицію. Вишита сорочка вважається одиним з найбільш старовинних українських атрибутів та набуває популярності серед українців.  В цей  день більшість працівників Чмирівської сільської ради прийшли на роботу в вишиванках та вирішили започаткувати традицію щорічно фотографуватися на ганку адмінбудівлі.

21:56 16.05.2019

Святкування Дня Перемоги

Святкування Дня Перемоги

8 та 9 травня День Пам’яті  та примирення та День  Перемоги були відзначені в Чмирівській громаді низкою заходів. Дорослі та діти у ці славні дні згадували всіх, чиє життя забрала війна, складали глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Увага і чуйність – це те найменше, що ми можемо і повинні робити для них.

18:21 09.05.2019

До уваги платників податків Чмирівської ОТГ

До уваги платників податків Чмирівської ОТГ

На офіційному порталі Територіальні органи ДФС у Луганській області за посиланням http://lg.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/ розташовано перелік рахунків для зарахування надходжень платежів. Слід завантажити «Реквізити рахунків», обрати в стовбці «Населений пункт»,«виділити всі» (зняти позначку),  ЧМИРIВСЬКА/С.ЧМИРIВКА (обрати). У з’явившомуся переліку можна отримати всі необхідні реквізити для сплати податків: код банку (МФО), банк отримувача, номер рахунку, отримувач, код отримувача (ЄДРПОУ), код класифікації доходів бюджету, найменування коду класифікації доходів бюджету.

09:39 07.05.2019

Увага учасникам ЗНО

Увага учасникам ЗНО

  Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти повідомляє,що до 30 квітня на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року будуть розміщені запрошення-перепустки, у яких зазначені  адреси пунктів проведення ЗНО.

08:55 19.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь