A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги громадян, які відчужили нерухоме майно до 22.06.2018 року

До уваги громадян, які відчужили нерухоме майно до 22.06.2018 року

До уваги громадян, які відчужили нерухоме майно до 22.06.2018 року, а в Реєстрі прав власності залишився запис про власність          З 22 червня 2018 року діє нова редакція Порядку ведення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 року № 1141 (далі - Порядок).

08:57 05.09.2019

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради про позачергову сесію

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради про позачергову сесію

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради! Згідно розпорядження сільського голови Войтенко С.О.05 вересня 2019 року  в приміщенні Чмирівської сільської ради о 14-30 год. відбудеться позачергова 37 сесія 8 скликання. На порядодку денному питання:

13:19 03.09.2019

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

Сайт «Децентралізація дає можливості» доповнено таким важливим розділом як «Ґендерна рівність», бо питання її дотримання особливо актуальне в ході реформи, коли громади отримали більш широкі повноваження і самі визначають напрямки свого економічного та соціального розвитку, надають послуги, вивчають та реагують на потреби мешканців – жінок та чоловіків різних соціальних груп.Громада має бути зацікавлена в тому, щоб чоловіки та жінки були рівними партнерами в будь-яких ініціативах з економічного розвитку!!! У розділі Ви можете ознайомитися з загальною інформацією про ґендерну рівність, новини, ґендерні профілі областей, законодавство та бібліотеку. Всю інформацію Ви можете отримати за посиланням https://decentralization.gov.ua/gender

08:41 29.08.2019

Повідомлення про оголошення конкурсу на вакантну посаду

Повідомлення про оголошення конкурсу на вакантну посаду

Виконавчий комітет Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету.

10:07 27.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь