A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Головний документ ГРОМАДИ офіційно переданий для обговорення та затвердження

Протягом серпня- грудня 2017 року у рамках завдання «Розроблення стратегій місцевого соціально-економічного розвитку, планів організаційного розвитку органів управління, а також надання навчально-консультаційного  супроводу процесу планування організаційного розвитку в 7 об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) Луганської та Донецької областей» за участі та сприяння Програми з відновлення та побудови миру ПРООН було розроблено стратегію соціально-економічного розвитку Чмирівської об’єднаної территоріальної громади.

16:32 20.12.2017

День Святого Миколая в Чмирівській громаді

Захід відкрили веселі зазивали, на зміну їм, прийшла Добра Фея, яка запалила вогники на новорічній ялинці. Коли всі казкові герої зібралися разом, свято закружляло у веселих хороводах, іграх. Звучало багато пісень, проведено безліч розваг та ігор. А на завершення свята - помічники Святого Миколая пригостили всіх дітей солодощами.

15:24 20.12.2017

Результати реалізації проекту-переможця Обласного Конкурсу проектів місцевого розвитку

Нагадаємо, що проект "Покращення водопостачання в селі Оріховому Чмирівської об'єднаної територіальної громади шляхом капітального ремонту башти Рожновського ВБР-25 та запуску мережі водозабезпечення" посів друге місто в рейтингу переможців обласного конкурсу проектів місцевого розвитку. Наразі башта вже стоїть, до нього підключається мережа водопроводу та будуть встановлюватися лічильникі. 

13:10 15.12.2017

Триває процес реконструкції будівлі, в якій буде розташовано виконавичй апарат Чмирівської сільської ради та Центру надання соцільних послуг

Під час наради були розглянуті питання виконання календарного плану-графіку будівництва. Підрядник представив подальші плани щодо проведення робіт. В результаті роботи було проаналізовано готовність до завершення. Також були розгялянуті документи щодо підготовки та проведення натсупних тендерів на придбання меблів та комп'ютерної техніки. Наразі, роботи ведуться згідно запланованого графіку.

10:18 15.12.2017

Запрошення до участі

Організація громади «Чмирівський світанок» та Програма розвитку ООН цим оголошенням запрошують постачальників з доброю репутацією та досвідом роботи надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту  «Створення Центру надання адміністративних послуг Чмирівської сільської ради (капітальний ремонт частини нежитлової будівлі, придбання обладнання та меблів), за адресою: Луганська обл. Старобільський район с. Чмирівка,  вул. Повітрянофлотська, 52А». Основні види робіт: меблювання приміщень.

10:46 06.12.2017

Садок "Тополёк"

В наш садик "Тополёк" с великим удовольствием "притопотели" малыши! Мы закончили грандиозный проект по замене системы канализации и капитальному ремонту туалетных комнат (положили плиточку на пол и стены, установили "крошечные" умывальники и унитазики), оборудовали в ясельной группе теплый пол.

15:57 04.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь