https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Засідання конкурсної комісії!

Увага! Засідання конкурсної комісії!

Станом на 5 січня 2018 року подано 14 заявок на конкурс на кращу офіційну символіку Чмирівської  об'єднаної територіальної громади. Сьогодні комісія визначить переможця.

10:19 05.01.2018

Головний документ ГРОМАДИ офіційно переданий для обговорення та затвердження

Головний документ ГРОМАДИ офіційно переданий для обговорення та затвердження

Протягом серпня- грудня 2017 року у рамках завдання «Розроблення стратегій місцевого соціально-економічного розвитку, планів організаційного розвитку органів управління, а також надання навчально-консультаційного  супроводу процесу планування організаційного розвитку в 7 об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) Луганської та Донецької областей» за участі та сприяння Програми з відновлення та побудови миру ПРООН було розроблено стратегію соціально-економічного розвитку Чмирівської об’єднаної территоріальної громади.

16:32 20.12.2017

День Святого Миколая в Чмирівській громаді

День Святого Миколая в Чмирівській громаді

Захід відкрили веселі зазивали, на зміну їм, прийшла Добра Фея, яка запалила вогники на новорічній ялинці. Коли всі казкові герої зібралися разом, свято закружляло у веселих хороводах, іграх. Звучало багато пісень, проведено безліч розваг та ігор. А на завершення свята - помічники Святого Миколая пригостили всіх дітей солодощами.

15:24 20.12.2017

Результати реалізації проекту-переможця  Обласного Конкурсу проектів місцевого розвитку

Результати реалізації проекту-переможця Обласного Конкурсу проектів місцевого розвитку

Нагадаємо, що проект "Покращення водопостачання в селі Оріховому Чмирівської об'єднаної територіальної громади шляхом капітального ремонту башти Рожновського ВБР-25 та запуску мережі водозабезпечення" посів друге місто в рейтингу переможців обласного конкурсу проектів місцевого розвитку. Наразі башта вже стоїть, до нього підключається мережа водопроводу та будуть встановлюватися лічильникі. 

13:10 15.12.2017

Триває процес реконструкції будівлі, в якій буде розташовано виконавичй апарат Чмирівської сільської ради та Центру надання соцільних послуг

Триває процес реконструкції будівлі, в якій буде розташовано виконавичй апарат Чмирівської сільської ради та Центру надання соцільних послуг

Під час наради були розглянуті питання виконання календарного плану-графіку будівництва. Підрядник представив подальші плани щодо проведення робіт. В результаті роботи було проаналізовано готовність до завершення. Також були розгялянуті документи щодо підготовки та проведення натсупних тендерів на придбання меблів та комп'ютерної техніки. Наразі, роботи ведуться згідно запланованого графіку.

10:18 15.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь