https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Результати реалізації проекту-переможця  Обласного Конкурсу проектів місцевого розвитку

Результати реалізації проекту-переможця Обласного Конкурсу проектів місцевого розвитку

Нагадаємо, що проект "Покращення водопостачання в селі Оріховому Чмирівської об'єднаної територіальної громади шляхом капітального ремонту башти Рожновського ВБР-25 та запуску мережі водозабезпечення" посів друге місто в рейтингу переможців обласного конкурсу проектів місцевого розвитку. Наразі башта вже стоїть, до нього підключається мережа водопроводу та будуть встановлюватися лічильникі. 

13:10 15.12.2017

Триває процес реконструкції будівлі, в якій буде розташовано виконавичй апарат Чмирівської сільської ради та Центру надання соцільних послуг

Триває процес реконструкції будівлі, в якій буде розташовано виконавичй апарат Чмирівської сільської ради та Центру надання соцільних послуг

Під час наради були розглянуті питання виконання календарного плану-графіку будівництва. Підрядник представив подальші плани щодо проведення робіт. В результаті роботи було проаналізовано готовність до завершення. Також були розгялянуті документи щодо підготовки та проведення натсупних тендерів на придбання меблів та комп'ютерної техніки. Наразі, роботи ведуться згідно запланованого графіку.

10:18 15.12.2017

Запрошення до участі

Запрошення до участі

Організація громади «Чмирівський світанок» та Програма розвитку ООН цим оголошенням запрошують постачальників з доброю репутацією та досвідом роботи надати запечатані цінові пропозиції для виконання таких видів робіт у межах Мікропроекту  «Створення Центру надання адміністративних послуг Чмирівської сільської ради (капітальний ремонт частини нежитлової будівлі, придбання обладнання та меблів), за адресою: Луганська обл. Старобільський район с. Чмирівка,  вул. Повітрянофлотська, 52А». Основні види робіт: меблювання приміщень.

10:46 06.12.2017

Садок "Тополёк"

Садок "Тополёк"

В наш садик "Тополёк" с великим удовольствием "притопотели" малыши! Мы закончили грандиозный проект по замене системы канализации и капитальному ремонту туалетных комнат (положили плиточку на пол и стены, установили "крошечные" умывальники и унитазики), оборудовали в ясельной группе теплый пол.

15:57 04.12.2017

Перша ластівка в Чмирівці!

Перша ластівка в Чмирівці!

У нас в Чмировке, несмотря на осень, "ПЕРВАЯ ЛАСТОЧКА" - приехал наш новенький трактор, который будет помощником в благоустройстве сёл нашей ЧМИРОВСКОЙ ГРОМАДЫ!  

15:44 04.12.2017

Новини

Новини

А у нас продолжаются "ОСЕННИЕ ЛАСТОЧКИ" ... На выходных приехал новенький школьный автобус, который мы приобрели "в складчину": ресурсы областного бюджета - 1050 тыс.грн., средства сельского бюджета - 600 тыс.грн. и "плюс" почти 90 тыс.грн. для регистрации и уплаты налогов. Итого 1740 тыс.грн. И наши детки с Вишневской школы наконец-то будут ездить в комфортном новеньком автобусе!

15:40 04.12.2017

У Нас поповнення.

У Нас поповнення.

Приїхали майданчики з контейнерами для роздільного збору твердих побутових відходів. Для початку їх 5: для об`єктів соціальної сфери (школи, садочки, клуби). Цей проект реалізовано за рахунок субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури ОТГ та коштів сільського бюджету.

15:34 04.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь