A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Спеціальна програма підтримки Східної України (підконтрольні Уряду території)»

«Спеціальна програма підтримки Східної України (підконтрольні Уряду території)»

09.03.2021 року в мультимедійній кімнаті Чмирівської громади відбулася чергова активність в рамках проекту  «Спеціальна програма підтримки Східної України (підконтрольні Уряду території)», що здійснюється GIZ за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина. Учасники робочої групи спільно із експерткою Яною Любимовою провели воркшоп з обговорення  основних стратегічних цілей, що будуть визначені в Стратегії розвитку системи соціального захисту населення та відповідних планів дій у Чмирівській сільській територіальній громаді. Обговорили результати попередньої роботи: уточнені формулювання місії та візії, основні стратегічні та операційні цілі розвитку системи соціального захисту населення та надання соціальних послуг в громаді. Відбулася презентація Концепції розвитку системи соціального захисту в громаді, обговорено і внесено пропозиції та зауваження щодо створення стратегії розвитку.  Це був наступний крок в спільній співпраці між громадою та проектом щодо розробки стратегії громади та її реалізації.

15:17 10.03.2021

Забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання необхідними видами догляду

Забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання необхідними видами догляду

Відповідно до статті 16 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105-XIV у разі настання страхового випадку застрахована особа має право на отримання матеріального забезпечення, страхових виплат та соціальних послуг, передбачених цим Законом. Відповідно до статті 42 цього Закону Фонд соціального страхування України (далі – Фонд)  фінансує витрати на спеціальний медичний, постійний сторонній догляд, побутове обслуговування, якщо потребу в них визначено висновками МСЕК та індивідуальною програмою реабілітації особи з інвалідністю.

09:58 26.02.2021

До уваги депутатів  та посадових осіб Чмирівської сільської ради

До уваги депутатів та посадових осіб Чмирівської сільської ради

Звертаємо Вашу увагу, що 01 січня 2021 року розпочався черговий етап подання щорічних декларацій за 2020 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, яка триватиме до 31 березня 2021 року включно.

09:38 19.02.2021

Своєчасність проведення інструктажів

Своєчасність проведення інструктажів

Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області нагадує роботодавцям та посадовим особам про важливість проведення постійної профілактичної роботи, яка впливає на зниження рівня виробничого травматизму. Профілактична робота повинна проводитися щоденно, з кожним працівником окремо з урахуванням особливостей його робочого місця для виконання виробничого завдання.

13:19 18.02.2021

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради

22 лютого  2021 року о 15-00 год. в приміщенні Чмирівського сільського будинку культури відбудеться  шоста чергова   сесія Чмирівської сільської ради восьмого скликання.     Порядок денний сесії:

08:58 18.02.2021

Поширення інформації

Поширення інформації

Законом України від 04.12.2020 № 1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо  соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» внесено зміни до пункту 9 (прим. 15) розділу VIII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону про ЄСВ. Цими змінами фактично продовжуються процедури, передбачені при списанні сум недоїмки з єдиного внеску, а також штрафів і пені на виконання вимог Закону України від 13 травня 2020 року № 592-IX «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» щодо усунення дискримінації за колом платників» (далі - Закон № 592) зі змінами, внесеними Законом України від 14 липня 2020 року № 786-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо функціонування електронного кабінету та спрощення роботи фізичних осіб-підприємців».

13:45 11.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь