A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відкрите Звернення Голови Асоціації міст України Віталія Кличка до Президента України, Голови Верховної Ради України,  Голів депутатських фракцій та груп

Відкрите Звернення Голови Асоціації міст України Віталія Кличка до Президента України, Голови Верховної Ради України, Голів депутатських фракцій та груп

Українські громади – села, селища, міста – занепокоєні тим, що у нещодавно  прийнятих Верховною Радою України законах про підтримку підприємців на 2021 рік така підтримка передбачена за рахунок коштів місцевих бюджетів. Зокрема, з наступного року припиняється зарахування до місцевих бюджетів частини (13,44%) акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального. Внаслідок такого рішення громади втратять 7,5 млрд гривень. В той же час держава втратить ефективний інструмент боротьби з тінізацією у сфері обігу пального.

09:36 11.12.2020

Відокремлені підрозділи громадського об'єднання.  Державна реєстрація відокремлених підрозділів громадського об'єднання

Відокремлені підрозділи громадського об'єднання. Державна реєстрація відокремлених підрозділів громадського об'єднання

В процесі діяльності громадських об'єднань може поставати необхідність створити відокремлені підрозділи, які будуть представляти інтереси громадського об'єднання на певній території та здійснювати заходи щодо реалізації мети діяльності громадського об'єднання.

15:52 07.12.2020

Забезпечення потерпілих на виробництві технічними та іншими засобами реабілітації

Забезпечення потерпілих на виробництві технічними та іншими засобами реабілітації

   Одним із важливих напрямів діяльності Фонду соціального страхування України та його робочих органів є реалізація державної політики у сферах соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності та надання соціальних послуг відповідно до статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105-XIV.

10:55 01.12.2020

Інформація про вивіз сміття

Інформація про вивіз сміття

Поліцейські офіцери Чмирівської ОТГ Олександр Мішков та Михайло Бєліков нагадують мешканцям громади, якщо будуть виявлені факти викидання сміття та побутових відходів на несанкціонованих звалищах сміття в лісосмугах, та на відкритих територіях ОТГ. Дані особи будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 152 КУпАП.  Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

16:08 26.11.2020

До уваги НОВООБРАНИХ депутатів Чмирівської сільської ради

До уваги НОВООБРАНИХ депутатів Чмирівської сільської ради

Відповідно до наданих Національним агентством з питань запобігання корупції 26.08.2020 року роз’яснень кандидат в депутати місцевої ради не є суб’єктом декларування і не повинен подавати декларацію до виборів та до отримання відповідних повноважень. Натомість, суб’єктом подання декларації кандидата на посаду є лише особа, що вже обрана депутатом.

13:33 26.11.2020

Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області  інформує страхувальників щодо переваги подачі заяв-розрахунків велектронній формі

Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області інформує страхувальників щодо переваги подачі заяв-розрахунків велектронній формі

З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 Старобільське відділення управління виконавчої дирекціїФонду соціального страхування України у Луганській області (далі-відділення управління) наполегливо рекомендує страхувальникам (роботодавцям) на час карантину надавати перевагу електронній формі подачі заяв-розрахунків на отримання фінансування матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду та повідомлень про виплату допомоги.

13:35 23.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь