A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Підсумки роботи Старобільського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області  за 9 місяців 2020

Підсумки роботи Старобільського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області за 9 місяців 2020

Старобільським відділеннямуправління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області (далі – Старобільське відділення) обслуговуються страхувальники та застраховані особи Старобільського та Новопсковського районів. Загальна кількість страхувальників, які знаходяться на обліку, складає 4000. Кількість застрахованих осіб по відділенню -15100 осіб (Старобільський район - 10408 осіб, Новопсковський район – 4692 особи).

11:33 13.10.2020

Послуги Он-лайн будинку юстиції для громадських організацій

Послуги Он-лайн будинку юстиції для громадських організацій

Міністерством юстиції України запроваджено та забезпечено функціонування вже на протязі декількох років зручного онлайн сервісу, який дає можливість за наявності доступу до мережі Інтернет, скористатися деяким послугами Міністерства юстиції України.

11:23 12.10.2020

Строки державної реєстрації громадських формувань

Строки державної реєстрації громадських формувань

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує, що  законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" встановлено строки розгляду документів, які подаються для державної реєстрації, зокрема, громадських формувань. Строком є певний період у часі, зі спливом якого пов'язана дія чи подія, яка має юридичне значення. Строк визначається роками, місяцями, тижнями, днями або годинами.

11:23 12.10.2020

Забезпечення потерпілих на виробництві технічними та іншими засобами реабілітації

Забезпечення потерпілих на виробництві технічними та іншими засобами реабілітації

Одним із важливих напрямів діяльності Фонду соціального страхування України та його робочих органів є реалізація державної політики у сферах соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та надання соціальних послуг відповідно до статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105-XIV.

08:13 09.10.2020

Тренінг «Власна справа»

Тренінг «Власна справа»

З 21 вересня по 09 жовтня стартує программа тренінгів «Власна справа» Програма ООН із відновлення та розбудови миру в Україні (ПРООН) за фінансової підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit - GIZ) та у партнерстві з Луганським ЦПТО продовжує проведення навчальних тренінгів для осіб, які проживають, а також для внутрішньо переміщених осіб у Луганській області, та розглядають можливість започаткування, відновлення та розширення підприємницької діяльності. У Луганському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості будуть проведені серії навчальних занять з питань зародження бізнес-ідей, стартапів та розвитку бізнес-планів. Тренінги призначені для потенційних підприємців, які хочуть відкрити малий бізнес і ще не мають конкретної бізнес-ідеї. В програмі тренінгу: інструменти генерування бізнес-ідей, маркетингове планування, способи підбору персоналу, оцінки ризиків, джерела фінансування бізнес-ідей. Тренінги відбуватимуться в будні дні з 10.00 до 18.00 год. в період з 21 вересня по 09 жовтня 2020 року. Всього буде проведено шість навчань. Кількість місць в кожній навчальній групі - 25. Крім фізичної присутності на тренінгу можна приєднатися онлайн. Посилання для реєстрації учасників: https://forms.gle/fkpmHiUUZ1zDDZAR9 або за телефоном +380503388909.

08:37 05.10.2020

Луганщина у вогні.

Луганщина у вогні.

Відчули страшну силу вогню на собі й мешканці Чмирівської громади. Так , 30.09.2020року, у селі Оріхове сталося загоряння сухої трави внаслідок недбалого поводження з вогнем людини, що призвело до масштабної пожежі. У результаті вигоріли лісові масиви, пасовища, покинуті житлові будинки. Завдяки діям згідно плану, розробленого Чмирівською с/р на час пожежонебезпечного періоду, було повідомлено МНС та сільгоспгосподарства які задіяні по плану дій. Свою допомогу в гасінні пожежі надали співробітники Біловодської ДСНС, ФГ «Дон», ФГ «Лотос» і мешканці села.

09:48 02.10.2020

Оплата листка непрацездатності на час ізоляції від COVID-19

Оплата листка непрацездатності на час ізоляції від COVID-19

Старобільськевідділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області з метою попередження ризиків виникнення та поширення пандемії надає роз’яснення, що кожна застрахована особа в разі контакту з хворим на коронавірусну хворобу має право отримати листок непрацездатності для ізоляції від COVID-19 (наказ МОЗ «Про затвердження Змін до Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян» від 27.04.2020 №963).

09:14 28.09.2020

Профілактичні заходи щодо нерозповсюдження коронавірусу на підприємстві

Профілактичні заходи щодо нерозповсюдження коронавірусу на підприємстві

Зважаючи на те, що останнім часом у Луганській області відбувається стрімке поширення та зростання випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co-2, та не у всіх власників підприємства, установ, організацій або уповноважених ними органів, незалежно від форми власності, виду діяльності, господарювання, у фізичної особи, яка використовує найману працю (далі – роботодавець), є можливості перейти на дистанційну роботу. Саме тому Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області нагадує, що відповідно до статті 13 Закону України «Про охорону праці» від 14.10.1992 № 2694-XII (далі – Закон України «Про охорону праці») роботодавець зобов’язаний створити на робочому місці безпечні умови праці та забезпечити необхідні профілактичні заходи відповідно до обставин, що змінюються.

15:07 17.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь