A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні громадяни!

Шановні громадяни!

Напередодні нового бюджетного року пропонуємо Вам ознайомитися з відео-роліком створеним, з метою підвищення грамотності та поінформованості громадян, роз’яснення важливості та суті бюджетних процесів на місцевому рівні, а також популяризації інструментів участі в бюджетних процесах, ГО «Інститут суспільно-економічних досліджень» в рамках проекту «Публічні бюджети від А до Я», що реалізується Фондом Східна Європа та ПАУСІ за підтримки Європейського Союзу.

15:10 10.12.2019

Чмирівська ОТГ- переможець!

Чмирівська ОТГ- переможець!

19 листопада 2019 р. відбулась церемонія нагородження переможців рейтингу бюджетної прозорості «Кришталь року» серед українських об’єднаних територіальних громад на якій відзначено найкращі ОТГ, які пройшли оцінку за спільною методологією, впровадженою програмами USAID DOBRE та «U-LEAD з Європою» у 106 громадах із 18 областей України. З радістю повідомляємо, що Чмирівська ОТГ єдиною була номінована в 4 номінаціях (серед яких 3 головні!!!) - «Найкраща громада у гендерно-орієнтованому бюджетуванні», «Найкраще залучення громадян до бюджетного процесу в громаді», «Найбільш інноваційні практики бюджетної прозорості в громаді», «Кришталь року – 2019». Переможцями премії стали двічі (теж єдині :-)) - «Найкраща громада у гендерно-орієнтованому бюджетуванні» та «Найбільш інноваційні практики бюджетної прозорості в громаді».

07:47 04.12.2019

ЩОДО ОФОРМЛЕННЯ САНІТАРНИХ ПАСПОРТІВ НА ТРАНСПОРТНІ ЗАСОБИ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДЛЯ  ПЕРЕВЕЗЕННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

ЩОДО ОФОРМЛЕННЯ САНІТАРНИХ ПАСПОРТІВ НА ТРАНСПОРТНІ ЗАСОБИ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДЛЯ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області в межах своєї компетенції інформує:

13:54 28.11.2019

Придбання шкільного автобусу

Придбання шкільного автобусу

Протягом 2018-2020 років на території Чмирівської сільської об'єднаної територіальної громади, за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, реалізуеться проект "Створення єдиного освітнього простору Чмирівської ОТГ, як шлях до забезпечення якісних та доступних освітніх послуг в громаді". Одним із заходів на які поділено проект є - Придбання шкільного автобусу. В листопаді 2019 року автотранспорт було придбано, загальна вартість склала 2 040 000,00 грн, з них: 1 750 000,00 грн. - кошти ДФРР та 290 000,00 грн - кошти місцевого бюджету. Транспортний засіб має 26 посадочних місць, він повністю пристосований для безпечного і комфортного перевезення дітей з особливими освітніми потребами. Салон автотранспорту обладнано місцями для крісел-візків та до його конструкції входить спеціальний підйомний механізм.

14:19 26.11.2019

Коли відбудеться пробне ЗНО-2020

Коли відбудеться пробне ЗНО-2020

Плануєте здобути повну загальну середню освіту у 2020 році? Потрібно проходити ЗНО-2020, а ви не знаєте чи справитесь? Читайте роз’яснення в матеріалі.

14:18 26.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь