A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОРГАНАМ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ, МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ПІДПРИЄМСТВАМ ДЕРЖАВНОЇ ТА КОМУНАЛЬНОЇ ФОРМИ ВЛАСНОСТІ, УСТАНОВАМ ТА ОРГАНІЗАЦІЯМ

ОРГАНАМ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ, МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, ПІДПРИЄМСТВАМ ДЕРЖАВНОЇ ТА КОМУНАЛЬНОЇ ФОРМИ ВЛАСНОСТІ, УСТАНОВАМ ТА ОРГАНІЗАЦІЯМ

Головне управління Держгеокадастру у Луганській області інформує, що з метою виконання 2 пункту 1 Указу Президента України від 22.07.2019 №542/2019 «Про заходи щодо протидії рейдерству» ВАМ необхідно вжити заходів щодо організації робіт з розробки відповідних документацій із землеустрою (з урахуванням положень статей 26 та 55 Закону України «Про землеустрій») па земельні ділянки, які відносяться до державної та комунальної форми власності, право власності (користування) на які виникло до 2004 року та посвідчене відповідними державними актами і договорами оренди, відомості про які не внесені до Державного земельного кадастру.

14:44 15.11.2019

ЗАПРОШУЄМО НА е-НАВЧАННЯ

ЗАПРОШУЄМО НА е-НАВЧАННЯ

ЗАПРОШУЄМО ПРЕДСТАВНИКІВ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, ПОСАДОВИХ ОСІБ ЧМИРІВСЬКОЇ ОТГ ТА ВСІХ ЗАЦІКАВЛЕНИХ ГРОМАДЯН   ПРОЙТИ ДИСТАНЦІЙНЕ ОНЛАЙН -НАВЧАННЯ ЗА КУРСОМ «РОЗУМНА ВЗАЄМОДІЯ»

10:32 05.11.2019

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ «РОЗІРВИ КОЛО»

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ «РОЗІРВИ КОЛО»

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ «РОЗІРВИ КОЛО» – це частина масштабної програми UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення «Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні», яка має на меті підтримати процес зміцнення національних механізмів запобігання і реагування на ґендерно зумовлене насильство. Інормація про неї можна знайти на сайті: https://rozirvykolo.org/

15:35 04.11.2019

Пліч-о-пліч

Пліч-о-пліч

В рамках реалізації проєкту «Bike-friendly простір Чмирівської ОТГ» та для вашого комфорту ми вже виготовили велостоянки, незабаром планується встановлення. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до проведення толоки! Всім необхідним інвентарем забезпечує сільська рада.

15:47 01.11.2019

Відбулася чергова 38 сесія

Відбулася чергова 38 сесія

29 жовтня 2019 року відбулася чергова 38 сесія Чмирівської сільської ради, на якій заступник сільського голови з питань фінансово - економічної діяльності Світлана Гринюк повідомила, що в рамках ІІ етапу Проекту «Оцінка муніципальної системи фінансового менеджменту в об’єднаних територіальних громадах»  у партнерстві з Програмою «U-LEAD with Europe» проводилась оцінка системи фінансового менеджменту в Чмирівській ОТГ. За результатами громада отримала 438 балів з 570 можливих, що свідчить про високий рівень адміністративного управління фінансами! Найкращі показники були по рівню автоматизації процесів в ОТГ - 100% та прозорості і відкритості бюджету - 95%. Результатом цієї роботи став Звіт про проведення оцінки фінансового менеджменту, який було презентовано депутатам ради та всім присутнім на сесії.

10:46 30.10.2019

Увага, гриби! Отруєння грибами небезпечне для життя

Увага, гриби! Отруєння грибами небезпечне для життя

Аналіз випадків отруєнь грибами  свідчить, що більшість отруєнь обумовлені вживанням пластинчатих отруйних грибів (насамперед, блідої поганки), які помилково сприймаються за їстівні печериці та сироїжки. Отруєння також можуть спричинити їстівні гриби, які не пройшли належної термічної обробки або виросли на забруднених територіях чи уздовж швидкісних трас. 

20:12 21.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь