A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Луганщина у вогні.

Луганщина у вогні.

Відчули страшну силу вогню на собі й мешканці Чмирівської громади. Так , 30.09.2020року, у селі Оріхове сталося загоряння сухої трави внаслідок недбалого поводження з вогнем людини, що призвело до масштабної пожежі. У результаті вигоріли лісові масиви, пасовища, покинуті житлові будинки. Завдяки діям згідно плану, розробленого Чмирівською с/р на час пожежонебезпечного періоду, було повідомлено МНС та сільгоспгосподарства які задіяні по плану дій. Свою допомогу в гасінні пожежі надали співробітники Біловодської ДСНС, ФГ «Дон», ФГ «Лотос» і мешканці села.

09:48 02.10.2020

Оплата листка непрацездатності на час ізоляції від COVID-19

Оплата листка непрацездатності на час ізоляції від COVID-19

Старобільськевідділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області з метою попередження ризиків виникнення та поширення пандемії надає роз’яснення, що кожна застрахована особа в разі контакту з хворим на коронавірусну хворобу має право отримати листок непрацездатності для ізоляції від COVID-19 (наказ МОЗ «Про затвердження Змін до Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян» від 27.04.2020 №963).

09:14 28.09.2020

Профілактичні заходи щодо нерозповсюдження коронавірусу на підприємстві

Профілактичні заходи щодо нерозповсюдження коронавірусу на підприємстві

Зважаючи на те, що останнім часом у Луганській області відбувається стрімке поширення та зростання випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co-2, та не у всіх власників підприємства, установ, організацій або уповноважених ними органів, незалежно від форми власності, виду діяльності, господарювання, у фізичної особи, яка використовує найману працю (далі – роботодавець), є можливості перейти на дистанційну роботу. Саме тому Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області нагадує, що відповідно до статті 13 Закону України «Про охорону праці» від 14.10.1992 № 2694-XII (далі – Закон України «Про охорону праці») роботодавець зобов’язаний створити на робочому місці безпечні умови праці та забезпечити необхідні профілактичні заходи відповідно до обставин, що змінюються.

15:07 17.09.2020

До уваги структурних утворень політичних партій!

До уваги структурних утворень політичних партій!

У  зв'язку з призначенням Верховної Радою України чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на неділю 25 жовтня 2020 року, Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) нагадує, що політична партія (організації політичної партії) є суб'єктами виборчого процесу відповідних виборів.

13:47 17.08.2020

Онлайн реєстрація громадської організації за допомогою Онлайн будинку юстиції

Онлайн реєстрація громадської організації за допомогою Онлайн будинку юстиції

Після запровадження Міністерством юстиції України зручного сервісу для громадян – Он-лайн будинку юстиції (посилання у мережі Інтернет - https://online.minjust.gov.ua) (далі – Портал), у новостворених громадських організацій зі статусом юридичної особи з'явилася можливість подавати документи для державної реєстрації створення громадських організацій зі статусом юридичної особи онлайн, не звертаючись при цьому до реєструючого органу або центру надання адміністративних послуг.

13:45 17.08.2020

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області ПРОДОВЖУЄ ТЕРМІН ПРИЙОМУ ДОКУМЕНТІВ на конкурс із заміщення вакантної посади директора Опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Чмирівський ліцей» Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області на 7 календарних днів,                            з 05 серпня 2020 року по 11 серпня 2020 року включно.

14:17 04.08.2020

Шановні пацієнти!

Шановні пацієнти!

Адміністрація Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чмирівської сільської ради повідомляє, що лікар педіатр дільничний Колесник Вікторія Геннадієвна звільнилась з підприємства. Усі пацієнти,які були зареєстровані з лікарем та бажають обслуговуватись в Чмирівській лікарській амбулаторії загальної практики-сімейної медицини за бажанням можуть переукласти декларацію з лікарем педіатром Моісеєвим Романом Юрійовичем  або з сімейним лікарем Єлецькою Дар’єю Борисівною.

14:36 03.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь