A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Інформація

„Деякі питання провадження діяльності з усиновлення та влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, соціального захисту дітей, залишених без батьківського піклування”(далі – Постанова № 331)

Урядом 22 березня 2024 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 331 „Деякі питання провадження діяльності з усиновлення та влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, соціального захисту дітей, залишених без батьківського піклування”(далі – Постанова № 331), якою, зокрема, уточнено коло осіб, які матимуть право на продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

11:53 01.04.2024

Молодь запрошують на молодіжний освітньо-професійний курс «Державотворець: Дії заради змін»!

    У 2018 році Міністерство молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями із метою активізації участі молоді у процесах реформування та творення держави ініціювали національну програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець».

11:53 29.03.2024

В якому розмірі призначається допомога по безробіттю ВПО, якщо відсутні документи про страховий стаж та зарплату?

В якому розмірі призначається допомога по безробіттю ВПО, якщо відсутні документи про страховий стаж та зарплату? У мінімальному розмірі. Порядок надання допомоги по безробіттю затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р., №735. У п. 7 Порядку зазначено, що під час воєнного стану внутрішньо переміщеним особам, які не мають документів та відомостей про періоди страхового стажу, трудової діяльності та заробітну плату, допомога по безробіттю призначається в мінімальному розмірі. При цьому загальна тривалість виплати допомоги не може перевищувати 90 календарних днів. Після надходження документів та відомостей про страховий стаж і заробітну плату розмір допомоги по безробіттю переглядається відповідно до законодавства. Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr  

15:50 27.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь