A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Молодіжна рада

Дата: 11.07.2018 11:51
Кількість переглядів: 1107

Молодіжна рада – пріоритетна складова у розвитку чмирівської громади.
Нещодавно створена, зовсім ще молода, як за віком її учасників так і за терміном свого існування, Молодіжна рада Чмирівської ОТГ активно включається в діяльність своєї сільської об’єднаної громади. Чмирівська молодіжна рада становиться ще одним брендом, який вирізняє нашу громаду з-поміж інших, вона активно приймає участь у навчальних тренінгах як то щодо соціальної згуртованості та громадської активності так і самостійно організовує та проводить культурно-масові заходи, такі як : День молоді, День Івана Купала, благодійні акції зі збору одягу для соціально незахищених мешканців громади та їх дітей. І це те, що вже діє та приносить результати на рівні сіл нашої ОТГ.
Ефективними майданчиками для активізації молодіжної діяльності у Чмирівській громаді сільська рада вважає Центр культури і дозвілля та відділ освіти, культури, молоді та спорту Чмирівської сільської ради, що має відповідну матеріальну базу, умови та людський ресурс. Дуже сподіваємось, що Молодіжна рада, із організації при сільській раді виросте в серйозний осередок молодіжної активності, який стане прикладом для інших та заохочуватиме стати його учасником. До команди зможуть долучитися ті, хто має бажання і змогу брати участь в молодіжних проектах, ділитися ідеями та втілювати зміни на краще.
Місцева влада зі свого боку, як зазначив сільський голова Войтенко С.О. ,радо підтримуватиме всі ініціативи молоді та готова сприяти в реалізації креативних ідей та задумів, що сприятимуть розвитку громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь