A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Перша сучасна поліцейська станція для обслуговування населення

Дата: 03.09.2018 09:21
Кількість переглядів: 1170

Фото без опису

31 серпня, у селі Чмирівка очільник поліції Луганщини Сергій Колесник разом з головою Чмирівської об’єднаної територіальної громади Сергієм Войтенко та керівниками органів місцевого самоврядування Старобільщини відкрили поліцейську станцію, яка буде обслуговувати Чмирівську територіальну громаду з населенням близько 8 тисяч громадян.

Перша сучасна поліцейська станція обслуговуватиме населення сіл – Степанове, Бутове, Вишневе, Запорізьке, Новоомелькове, Оріхове, Піщане та Чмирівка. Відтепер дільничні офіцери поліції прийматимуть громадян у поліцейській станції.

Поліцейська станція обладнала за кошт об’єднаної територіальної громади та Програми розвитку ООН. У двох кабінетах, які розміщені у одній будівлі поруч з центром надання адміністративних послуг, зроблено сучасний ремонт, робочі місця для поліцейських обладнані необхідною комп‘ютерною технікою.

Відтепер дільничні поліцейські матимуть змогу ще швидше реагувати на правопорушення у населених пунктах, а громадянам буде значно простіше отримати допомогу поліції.

Відділ комунікації поліції
Луганської області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь