A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Черговий успіх Чмирівської громади.

Дата: 23.11.2018 18:28
Кількість переглядів: 793

Фото без опису

Сьогодні, 22 листопада, у Центрі надання адміністративних послуг Чмирівської ОТГ запрацював сектор оформлення біометричних документів. Завдяки цьому жителі громади можуть отримувати внутрішні ID-картки та закордонні біометричні паспорти не лише у Державній міграційній службі, а й у ЦНАПі.

Капітальний ремонт будівлі Чмирівського Центру надання адміністративних послуг та придбання всього необхідного обладнання, в тому числі робочої станції для оформлення паспортів, було здійснено в рамках спільного проекту Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН) та ООН Жінки «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України» за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми відновлення та розбудови миру.

З першого дня відкриття ЦНАПу його фахівці мріяли про запровадження такої важливої послуги, як оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України у формі ID картки. Але справа ця серйозна та відповідальна. Завдяки тісній співпраці з Державною міграційною службою у Старобільському районі, на чолі з  його керівником Зіньковським Володимиром, були підготовлені адміністратори для надання відповідних послуг.

Виготовлення паспорта громадянина України у формі ІD-картки коштуватиме 279 гривень .При оформленні нового паспорта громадянина України, у зв’язку з втратою або псуванням попереднього — додатково стягуватиметься держмито у розмірі 34 гривень. При досягненні 14-річного (або 16-річного) віку перше виготовлення паспорта громадянина України у формі ІD-картки безкоштовне.

Вартість виготовлення біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон становитиме 557,32 гривні .

Щоб отримати бажані документи, можна стати на чергу в Центрі надання адміністративних послуг.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь