A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Жителі сіл Бутове та Піщане навели лад біля озера Мирське

Дата: 26.11.2018 14:03
Кількість переглядів: 1030

Фото без опису

Навіть холодний листопад не може зупинити небайдужих людей сіл Бутове та Піщане навести лад біля озера Мирське. Тож, 25 листопада,група активістів дружно вийшла на толоку. Роботи було дуже багато, бо нерадиві люди накидали стільки сміття під місток біля озера та навколо нього,що за один день все його прибрати неможливо. Дуже боляче дивитися на це сміттєзвалище:пластик, бляшанки, скло,папір,поліетилен, гума, залишки їжі. Більшість цих побутових відходів можна було б утилізувати на своїх подвір‘ях! Невже в людей, руки яких викидають це сміття, зовсім не має розуміння та совісті?
Як показує досвід: одні - накидають, інші - прибирають! Тож наша команда обурювалася та прибирала: частково зібрали сміття, покосили та зібрали траву біля узбіччя дороги. Нажаль утилізувати скло ми не можемо, тож ми склали його на кучу й залишили до весни Але я дуже сподіваюся, що люди схаменяться й не кидатимуть сміття під місток. Більш того, я переконана, що невдовзі( настав час) ми всі, жителі сіл Бутове та Піщане, будемо брати участь у прибиранні несанкціонованих звалищ на наших вулицях.
Дуже приємно, що цього разу ініціатива про прибирання надійшла від жителя вулиці Широка, пенсіонера Потапенка Сергія Дмитровича. Велика подяка депутату Чмирівської с/ради Красюк Лілії, яка зібрала людей з вулиці Озерна. На її прохання відгукнулися: Кольчик Сергій, Кольчик Оксана, Кольчик Ліза, Муштай Володимир, Муштай Наталія, Муштай Настя, Красюк Олександр, Дейник Лариса, Дейник Михайло, Сердечний Сергій, Баранець Тамара , Нарожна Наталія. Не залишились осторонь і деякі жителі вулиці Широка - Зіньковський Віктор, Зіньковський Андрій, Зіньковська Маргарита.На толоку прийшов і один маленький житель вулиці Вишнева Набока Павлик. Т.в.о.старости сіл Бутове та Піщане Верховод Тетяна Юріївна не тільки прийшла сама на цей захід, ще й привела свого сина Верховода Андрійка, також вона залучила для підвозу бензину та моторного масла для мотокіс свого брата Черниша Євгена (до речі, мастильні матеріали придбані за її власний кошт).
Велика подяка також жителю села Бутове Левченку Івану, якого запросив на толоку Решетняк Віктор(до речі, який пропонував надати пальне).
Дуже приємно, що деякі люди, проїжджаючи мимо, говорили, що вони не знали про цей захід та обіцяли наступного разу обов‘язково бути! Це говорить про ріст свідомості наших жителів, про бажання бути причетними до добрих справ!
Тож давайте зробимо наші села чистими та привабливими, не кидаючи сміття собі ж під ноги!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь