A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

«Молодіжна політика в ОТГ»

Дата: 30.11.2018 09:58
Кількість переглядів: 1055

Фото без опису

29 листопада, у селищі Чмирівка, Старобільського району, в рамках робочої поїздки відбувся дискусійний клуб «Молодіжна політика в ОТГ».

Захід організовано Управлінням молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Луганським відокремленим підрозділом Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування».

До участі у дискусійному клубі долучились представники Луганського обласного молодіжного центру (Луганський обласний молодіжний центр) та Агенції регіонального розвитку Луганської області, а також близько 20 активістів Новопсковської, Чмирівської та Білокуракинської ОТГ.

Під час спілкування представники молодіжних рад при Чмирівській та Новопсковській ОТГ розповіли про свою діяльність, напрацювання та поділились проблемними питанням, які виникають у них під час роботи. Так, серед проблемних питань – відсутність місця для зборів та проведення дозвілля молоді. Для того, щоб його вирішити, запропоновано створити в ОТГ повноцінні Молодіжні центри. Також торкнулись кадрових питань у Білокуракинській ОТГ.

– Приємно вражена активністю молоді в ОТГ. Надзвичайно рада чути про такі результати. Робота ваших молодіжних рад – приклад для наслідування. З такими активістами приємно працювати. Сьогодні ми обговорили ряд питань, які виникають у молоді під час роботи та напрацювали план подальшої співпраці в даному напрямку, – розповідає заступник начальника управління молоді та спорту ОДА Євгенія Ратіхіна. – Дякую колегам з Агенції регіонального розвитку Луганської області та Луганського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» за конструктивний діалог та досвід, яким вони поділились з активістами.

Крім цього, учасникам заходу було надано детальну інформаційну підтримку щодо участі у різноманітних конкурсах проектів, в обласних конкурсах молодіжних ініціатив, обговорено основі засади співпраці з місцевої владою та окреслено подальший план роботи у сфері молодіжної політики.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь