A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Підбито підсумки першого щорічного фестивалю «Спроможна громада»

Дата: 13.12.2018 11:08
Кількість переглядів: 717

Представники чотирнадцяти місцевих громад Луганщини зібралися 12.12.2018 р. у Кремінній для обговорення питання залучення додаткових ресурсів для реалізації проектів розвитку територій, відзначення кращих із числа реалізованих та обміну досвідом.

У заході взяв участь заступник голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко.

Фестиваль реалізованих проектів місцевого розвитку «Спроможна громада», який ініціювала Асоціація органів місцевого самоврядування Луганської області, стартував у жовтні цього року і включав підготовку спеціалістів менеджменту для залучення коштів донорів, допомогу в підготовці та поданні проектів, їх презентації, а саме головне – реалізації, стратегічному плануванні.

Так, Біловодська ОТГ реалізувала 38 проектів на 48 млн гривень, серед яких – спроможність надати сучасне медичне обслуговування та особисту безпеку громадянам.

Новопсковська, Чмирівська та Красноріченська ОТГ створили сучасні центри надання адміністративних послуг, серед яких навіть є можливість отримання паспорта на місці. Кремінна реалізувала проект забезпечення громадян якісною питною водою тощо.

Організатори заходу і обласна влада вважають, що ці пілотні проекти стануть позитивним прикладом для інших територіальних громад області, аби громадяни Луганщини почувалися більш захищеними і забезпеченими усім необхідним, а їх населені пункти мали умови та ресурси для розвитку.

 

 
Луганська обласна державна адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь