A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

До уваги суб'єктів декларування та депутатів Чмирівської сільської ради.

Дата: 04.02.2019 21:18
Кількість переглядів: 883

До уваги суб’єктів декларування та депутатів Чмирівської сільської ради! З 1 січня 2019 року розпочався черговий етап подачі декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік.

Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» (далі – Закон) суб’єкти декларування зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – декларація), за минулий рік.

Таку декларацію зобов’язані подати посадові особи органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад усіх рівнів та особи, які для цілей цього Закону прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, зокрема керівники комунальних підприємств, установ та закладів тощо.

З метою своєчасного заповнення декларації на сайті НАЗК та подання її у належний Законом строк радимо заздалегідь перевірити термін дії та належне функціонування особистого електронного цифрового підпису (ЕЦП).

На сайті Національного агентства доступна оновлена інформація, яка допоможе вам у заповненні та поданні декларації. Матеріали розміщенні за посиланнями:
https://nazk.gov.ua/rozyasnennya
https://nazk.gov.ua/rekomendaciyi-do-chergovogo-etapu-elektronnogo-deklaruvannya
https://nazk.gov.ua/rekomendaciyi-pry-roboti-z-yedynym-derzhavnym-reyestrom-deklaraciy
https://nazk.gov.ua/poshyrenni-zapytannya-pry-roboti-z-yedrdo

Звертаємо Вашу увагу також на те, що 07.11.2018 набрав чинності Закон України «Про електронні довірчі послуги», а Закон України «Про електронний цифровий підпис» втратив чинність. Будь ласка, враховуйте це при отриманні  кваліфікованого електронного підпису.

Крім того, 21.01.2019 розпочинається онлайн-курс «Декларуй доброчесно!» (реєстрація на онлайн-курс доступна за посиланням goo.gl/423CoV), який покликаний допомогти кожному правильно заповнити електронну декларацію.

Онлайн - курс буде доступний постійно протягом чергового етапу декларування.

Відповідальність за порушення вимог фінансового контролю, щодо подання е-декларацій, визначено статтею 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Пам'ятайте, черговий етап з декларування обмежений у часі та триватиме до 1 квітня 2019 року.

Вчасно подана декларація із достовірно задекларованими відомостями - це Ваш авторитет і Ваш спокій.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь