https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Працювала точка доступу громадян до безоплатної правової допомоги

Дата: 22.03.2019 08:40
Кількість переглядів: 706

Фото без описуУ рамках загальнонаціональної правопросвітницької  кампанії «Я МАЮ ПРАВО!» та на виконання графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги, 21 березня 2019 року в приміщенні Центру надання адміністративних послуг Чмирівської  ОТГ працювала  мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги.

Участь у даному заході взяли державний інспектор Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Міністерства юстиції України Дмитро Кузін та начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи, правової освіти Головного територіального управління юстиції у Луганській області Олексій Поджарий. Було здійснено  прийом громадян під час якого було надано консультації з правових питань.

В ході бесіди представниками виконавчого комітету Чмирівської сільської ради були порушені питання правового врегулювання питань організації роботи спеціалістів місцевого самоврядування щодо  реєстрації нерухомого майна та реєстрації актів цивільного стану в умовах децентралізації.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь