A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Про бізнес-тренінги з розвитку навичок підприємництва

Дата: 07.08.2019 10:14
Кількість переглядів: 784

 

Фото без опису

В рамках Програми ООН з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Польщі та Японії в період з серпня по жовтень 2019 року будуть проходити бізнес-тренінги з розвитку навичок підприємництва на сході України.

Мета Програми - зміцнення потенціалу і підвищення підприємницької активності внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Донецької і Луганської областей.

Учасниками тренінгів можуть бути діючі та потенційні підприємці, місцеве населення та внутрішньо переміщені особи (ВПО).

Кожному слухачеві буде надана можливість представити та захистити свій бізнес-проєкт перед групою та отримати зворотний зв’язок від тренерів-експертів.

Тренінг буде корисний особам, які планують подаватися на конкурс бізнес- грантів. Інформація про умови та особливості чергової програми малих грантів буде оприлюднена на офіційному веб-сайті ПРООН ua.undp.org

Навчальна програма з розвитку навичок підприємництва на сході України додається.

Участь у тренінгах - безкоштовна. Програма ООН з відновлення та розбудови миру повністю відшкодовує на період навчання витрати на проїзд, забезпечує житлом (за потребою), харчуванням та роздатковими навчальними матеріалами.

Населені пункти, в яких будуть проведені тренінги: Біловодськ, Білокуракине, Золоте, Кремінна, Лисичанськ, Марківка, Мілове, Новоайдар, Новопсков, Попасна, Рубіжне, Сватове, Сєвєродонецьк. Станиця Луганська, Старобільськ, Троїцьке.

Усім, кого зацікавила навчальна програма, необхідно зареєструватися за посиланням: http://bit.ly/2O817Ас

Відбір учасників буде проводитися за результатами даних реєстраційної анкети та співбесіди.

 Учасників, які будуть відібрані для участі в тренінгу, поінформують про місце і час початку тренінгів, а також про інші організаційно-технічні питання щонайменше за 3 дні до їхнього початку.

За більш детальною інформацією про участь у навчанні необхідно звертатись до контактних осіб: асистента навчальної програми Надії Стець - (099) 553 65 70, (096) 550 94 76, vpo.study@gmail.com та координатора Програми ООН із відновлення та розбудови миру у Луганській області Володимира Іщенка - (066) 766 95 85, volodvmvr.ishchenko@undp.org.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь