A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Слобожанщіна - 2019

Дата: 14.08.2019 11:34
Кількість переглядів: 751

Фото без описуСтаробільська райдержадміністрація запрошує підприємців Вашого району прийняти участь у міжрайонній виставці товаровиробників «Слобожанщина - 2019», присвяченій Дню підприємця, що відбудеться 30.08.2019 року на центральній площі міста Старобільська з 10-00.

Разом з тим, надсилаємо Вам договори-заявки (в паперовому та електронному вигляді) на участь у вищезазначеному заході для оформлення та надання для реєстрації до відділу економічного розвитку, інфраструктури та торгівлі Старобільської райдержадміністрації.

Просимо звернути увагу про необхідність безумовного дотримання законодавства України у сфері поводження з харчовими продуктами при проведенні ярмаркових заходів, а саме оператор потужності, який є відповідальним за надання послуг харчування повинен:

- бути зареєстрований відповідно до вимог ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»

- надати відомості, що підтверджують додержання ним вимог діючого законодавства України у сфері безпечності харчових продуктів.

Просимо підтвердити згоду на участь у виставці та надіслати оформленні заявки та відомості, що підтверджують додержання вимог ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» до 20.08.2019 року на електронних носіях на адресу: starobilsk-ekonom@ukr.net та на адресу Старобільської райдержадміністрації.

Телефони для довідок: (093) 826 67 51

З повагою, в.о. голови        Олександр КАЛІНІН

бланк договіра-заявки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь