A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради про чергову сесію

Дата: 22.11.2019 14:08
Кількість переглядів: 947

Фото без опису3 грудня 2019 року о 14-00 год. в приміщенні Чмирівської сільської ради відбудеться  чергова тридцять дев'ята  сесія Чмирівської сільської ради восьмого скликання.

Порядок денний сесії:

  1. Про внесення змін до сільського бюджету на 2019 рік.
  2. Про затвердження плану підготовки проектів регуляторних актів на 2020  рік.
  3. Про прийняття-передачу матеріальних цінностей.
  4. Про затвердження плану дій з покращення управління фінансами Чмирівської сільської ради .
  5. Про затвердження Угоди про передачу коштів позики No13010-05/186 від 11 листопада 2019 року.
  6. Про затвердження переліку видів громадських робіт, що будуть здійснюватися за рахунок коштів сільського бюджету та коштів загальнообов'язкового державного фонду соціального страхування на випадок безробіття у 2020 році.
  7. Про затвердження Програми соціального захисту і реабілітації осіб з обмеженими фізичними можливостями на території Чмирівської сільської ради на 2019 рік.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Свиридову Юрію Вікторовичу для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Запорізьке,  вул.. Шкільна, буд.16   Старобільського району Луганської області.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянам України Негоденко Олександру Сергійовичу та Негоденко Валентині Степанівні для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Чмирівка, вул.. Миру, буд.8  Старобільського району Луганської області.
  10. Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в  натурі (на місцевості) яка надається  у власність громадянину України Кічерову Сергію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за  межами населеного пункту  село Піщане Старобільського району Луганської області.
  11. Про поновлення договору оренди громадянину Адейшвілі Івану Еліаковичу.
  12. Про поновлення  договору оренди громадянину Адейшвілі Івану Еліаковичу.
  13. Про вилучення земельної ділянки  гр. Сокирки Юлії  Володимирівни в межах населеного пункту с. Чмирівка, вул. Новоселівка, буд.69.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Кирпа Олександру Миколайовичу для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Бутове,  вул. Шевченко, буд.52   Старобільського району Луганської області.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Петровій Валерії Олександрівні для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Чмирівка,  вул. Горького, буд.42   Старобільського району Луганської області
  16. Про  внесення змін до рішення  38-ої сесії  8 скликання за №38/13 Чмирівської сільської ради від 29.10.2019 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Величко Руслану Васильовичу, яка розташована за межами населеного пункту село Чмирівка Старобільського району Луганської області».          
  17. Про  внесення змін до рішення  38-ої сесії  8 скликання за №38/14 Чмирівської сільської ради від 29.10.2019 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яришеву Сергію Миколайовичу, яка розташована за межами населеного пункту село Чмирівка Старобільського району Луганської області»
  18. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для обслуговування нежитлового приміщення, яка розташована в межах населеного пункту с. Чмирівка, вул.. Колгоспна, буд.48.
  19. Про передачу майна комунальної власності об’єднаної територіальної громади в господарське відання та на баланс  відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету  Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь