A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради

Дата: 10.02.2020 11:05
Кількість переглядів: 1066

Фото без опису17 лютого 2020 року о 14-00 год. в приміщенні Чмирівської сільської ради відбудеться  чергова сорок друга  сесія Чмирівської сільської ради восьмого скликання.

 

Порядок денний сесії:

  1. Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
  2. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету за 2019 рік.
  3. Про внесення змін до Положення про громадський бюджет Чмирівської сільської ради
  4. Про хід виконання Програми підтримки обдарованої молоді за 2019 рік.
  5. Про хід виконання Програми підтримки сімей, дітей та молоді Чмирівської ОТГ, які опинились у складних життєвих обставинах за 2019 рік.
  6. Про хід виконання Програми оздоровлення і відпочинку дітей за 2019 рік.
  7. Про хід виконання Програми проведення культурно-масових заходів за 2019 рік
  8. Про хід виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту за 2019 рік.
  9. Про виконання Програми організації та проведення громадських робіт за 2019 рік
  10. Про виконання Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Обрій» Чмирівської сільської ради та здійснення внесків до його статутного капіталу на 2019 рік.
  11. Про виконання Програми благоустрою населених пунктів Чмирівської сільської ради за 2019 рік.
  12. Про виконання Програми підтримки членського представництва Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області у Асоціаціях за 2019 рік.
  13. Про виконання Програми підвищення спроможності Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області.
  14. Про виконання Програми ремонту та утримання автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури на 2019 рік.
  15. Про виконання цільової Програми «ЗЕМЛЕУСТРІЙ» за 2019 рік.
  16. Про виконання Програми здійснення компенсацій за санаторно-курортне лікування пільгових категорій населення Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області за 2019 рік.
  17. Про виконання Програми здійснення компенсаційних виплат за відшкодування пільг з оплати послуг зв’язку Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області за 2019 рік.
  18. Про виконання Програми Соціальна підтримка сім’ї, дітей та молоді, попередження насильства в сім’ї, забезпечення ґендерної рівності та протидії торгівлі людьми по Чмирівській сільській раді Старобільського району Луганської області  за 2019 рік.
  19. Про виконання Програми надання одноразової матеріальної допомоги населенню Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області за 2019 рік.
  20. Про виконання Програми соціальної  підтримки громадян Чмирівської сільської ради, які постраждали внаслідок Чорнобильської  катастрофи за 2019 рік.
  21. Про виконання Прозрами зубопротезування пільгових категорій населення Чмирівської сільської ради за 2019 рік.
  22. Про виконання Програми розвитку та підтримки надання медичної допомоги на первинному рівні у Чмирівській сільській об’єднаній територіальній громаді за 2019 рік.
  23. Про затвердження Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху на території Чмирівської сільської ради на 2020 рік.
  24. Про внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Чмирівської сільської ради.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Крохмаль Ользі Євгеніївні для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Чмирівка,  вул. Горького, буд.11   Старобільського району Луганської області.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Сень Олені Вікторівні для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Чмирівка,  вул. Повітрянофлотська, буд.50   Старобільського району Луганської області.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у спільну часткову власність громадянам України  Долгієр Сергію Олександровичу(1/2) та Долгієр Олені Анатоліївні (1/2)  для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Чмирівка,  вул. Жовтнева, буд.25  Старобільського району Луганської області.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Зіньковській Катерині Миколаївні для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), яка розташована за  адресою:  село Чмирівка, вул. Шкільна, буд. 75  Старобільського району Луганської області.
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Гринюк Андрію Йосиповичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами населеного пункту  с. Запорізьке  Старобільського району Луганської області.
  30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Реві Олександру Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами населеного пункту  с. Запорізьке  Старобільського району Луганської області.
  31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Гринюк  Світлані Іванівні  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами населеного пункту  с. Запорізьке  Старобільського району Луганської області.
  32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Зіньковській Катерині Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в межах населеного пункту  с. Чмирівка, вул. Шкільна, буд.75 Старобільського району Луганської області.
  33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Кобі Олексію Володимировичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Фесенко Василю Івановичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Фесенко Катерині Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Фесенко Олександру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Юткіну Євгену Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Юткіній Олені Василівні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок в розмірі земельних часток (паїв) голові та членам фермерського господарства «К.І.Т.» у власність  в межах території Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області.
  40. Про поновлення договору оренди на земельну ділянку гр. Зайцеву Костянтину Анатолійовичу, для ведення городництва,  яка  розташована в межах населеного пункту с. Вишневе Старобільського району Луганської області.
  41. Про прийняття в комунальну власність земельних ділянок.
  42. Різне. Про розгляд звернення мешканців м. Старобільськ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь