A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

До уваги громадян!

Дата: 10.04.2020 11:06
Кількість переглядів: 534

Фото без опису

     На сьогодні випалювання рослинності та її залишків залишається однією із найбільш актуальних екологічних проблем для довкілля та здоров’я людини. Паління сухостоїв забруднює повітря, а розведені навмання багаття призводять до неконтрольованих масштабних пожеж і значних збитків. Щорічно, з приходом весни в містах та селах, на полях та сіножатях, на пагорбах та вздовж доріг рухаються вогняні «фронти», які знищують на своєму шляху все живе. Відтак пожежно-рятувальні підрозділи все частіше залучаються до ліквідації пожеж в екосистемах. На жаль, не оминають ці події і нашу громаду.

За інформацією Старобільського міжрайонного відділу  ГУ  ДСНС України на території Чмирівської об’єднаної територіальної громади з початку 2020 року зафіксовано 15 випадків пожеж в екосистемі  (суха трава, комиші та інші порослі) загальною площею близько 26га.

     Шановні мешканці громади, звертаємось до Вас з проханням  про дотримання правил пожежної безпеки. Відмовтесь від спалювання сміття й рослинних залишків!

        Кожен із нас має законні підстави боротися із підпалами, відстоюючи своє конституційне право на довкілля, безпечне для життя і здоров’я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь