A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради

Дата: 22.04.2020 14:55
Кількість переглядів: 626

5 травня 2020 року о 14-00 год. в приміщенні Чмирівської сільської ради відбудеться  засідання чергової сорок четвертої сесії  Чмирівської сільської ради восьмого скликання.

Порядок денний сесії:

  1.  Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
  2. Про затвердження проекту рішення «Про встановлення ставок та пільг на нерухоме   майно, відмінне від земельної ділянки на території Чмирівської  сільської ради об’єднаної територіальної громади  на 2021 рік.»
  3. Про затвердження проекту рішення «Про встановлення ставок та пільг земельного податку на території Чмирівської сільської ради об’єднаної територіальної громади  на 2021 рік.»
  4. Про затвердження проекту рішення «Про  встановлення ставок єдиного податку  на території  Чмирівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 20201  рік.»
  5. Про затвердження проекту рішення «Про  встановлення ставок туристичного збору   на території  Чмирівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2021  рік.»
  6. Про затвердження проекту рішення «Про встановлення транспортного  податку на території Чмирівської сільської ради об’єднаної територіальної громади  на 2021 рік.»
  7. Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Чмирівської сільської ради  об’єднаної територіальної громади
  8. Про прийняття на баланс об’єкт незавершеного будівництва.
  9. Про прийняття-передачу матеріальних цінностей КП «ОБРІЙ».
  10. Про прийняття-передачу матеріальних цінностей КНП «Центр надання медико-санітарної допомоги Чмирівської сільської ради».
  11. Про прийняття на баланс матеріальних цінностей від громадської організації «Чмирівський світанок»
  12. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою  щодо оновлення нормативної грошової оцінки земель  населених пунктів Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянці України Рагуткіній Тетяні Миколаївні для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Бутове,  вул. Пушкіна, буд.54 «А»   Старобільського району Луганської області.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянці України Дрєєвій Риті Валеріївні для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Чмирівка,  вул. Сінна, буд.14   Старобільського району Луганської області.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянці України Гуржій Ларисі Іванівні для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Запорізьке,  вул. Шкільна, буд.30   Старобільського району Луганської області.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянці України Гринь  Світлані Ігнатіївні для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Піщане,  вул. Гоголя, буд.27   Старобільського району Луганської області.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Олійник Віктору Васильовичу для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Чмирівка,  пров. Повітрянофлотський, буд.30   Старобільського району Луганської області.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Солонині Віктору Григорійовичу для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Запорізьке,  вул. Шкільна, буд.14   Старобільського району Луганської області.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Двуіменному Дмитру Олексійовичу для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Чмирівка,  вул. Повітрянофлотська, буд.1   Старобільського району Луганської області.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Бірюкову Олексію Михайловичу для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташована за адресою: село Піщане,  вул. Космонавтів, буд.7   Старобільського району Луганської області.
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Беседі Олександру Олександровичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Вишневе Старобільського району Луганської області.
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Максименко Тамарі Дмитріївні  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Вишневе Старобільського району Луганської області.
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Стипаненко Олесі Петрівні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Вишневе Старобільського району Луганської області.
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Беседі Наталії Петрівні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Вишневе Старобільського району Луганської області.
  25. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Хворостян Наталії Сергіївні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за  межами населеного пункту  с. Запорізьке Старобільського району Луганської області.
  26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Хворостян  Сергію Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами  населеного пункту  с. Запорізьке Старобільського району Луганської області
  27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Величко Тетяні  Сергіївні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за  межами населеного пункту  с. Чмирівка  Старобільського району Луганської області
  28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Яришеву Олександру Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована  за  межами населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Грачову Андрію Федоровичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області
  30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Стипаненко  Сергію Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Вишневе Старобільського району Луганської області.
  31. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Пономаренко Віталію Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Вишневе Старобільського району Луганської області.
  32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Сєрьогіну  Івану Івановичу  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  33. Про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) яка надається у  власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр.. Савицькій Тетяні Олександрівні розташовану за адресою: село Чмирівка, пров. Каштановий, буд.12.
  34. Про розгляд  питання щодо  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Крохмаль Олексію Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Вишневе Старобільського району Луганської області.
  35.  Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок  та передачу їх у приватну  власність 2 (двом) громадянам України для ведення особистого селянського господарства.
  36. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо проведення інвентаризації земельної ділянки колективної власності на території Чмирівської сільської ради.
  37. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо відновлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка підлягає для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка надається у власність громадянину України Кічерову Сергію Миколайовичу, для ведення особистого селянського господарства, що розташована  за межами населеного пункту в с. Піщане Старобільського району Луганської області.
  39. Про надання дозволу на укладання договору оренди  землі громадянину Беда Михайлу Григорійовичу.
  40. Про  укладання договору оренди  на земельної  ділянки  кадастровий номер  з гр. Адейшвілі І.Е.
  41.  Про укладання договору оренди на земельну  ділянку кадастровий номер № з гр. Адейшвілі І.Е.
  42.  Про  укладання договору оренди на земельну ділянку кадастровий номер з гр. Зайцевим К.А.
  43.  Про  укладання договору  оренди на земельної ділянки кадастровий номер  з гр. Девізоровим  С.В.
  44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду для обслуговування  нежитлового приміщення, склад  гр. Зіньковському Миколі Кузьмичу, що розташована в межах населеного пункту с. Запорізьке, вул. Лугова, буд.28 Старобільського  району Луганської області.

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь