A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради

Дата: 09.06.2020 10:36
Кількість переглядів: 530

Фото без опису19 червня 2020 року о 14-00 год. в приміщенні Чмирівської сільської ради відбудеться  чергова сорок п’ята сесія Чмирівської сільської ради восьмого скликання.

Порядок денний сесії:

  1. Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
  2. Про прийняття – передачу матеріальних цінностей КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Чмирівської сільської ради.
  3. Про прийняття – передачу матеріальних цінностей КП «ОБРІЙ» Чмирівської сільської ради.
  4. Про зміну умов оплати праці сільського голови Чмирівської сільської ради на 2020 рік.
  5. Про внесення змін до переліку  адміністративних послуг, які надаються Центром надання адміністративних послуг виконавчого  комітету Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області
  6. Про внесення змін до Положення про  Центр  надання адміністративних послуг виконавчого  комітету Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області
  7. Про внесення змін до Регламенту  Центру  надання адміністративних послуг виконавчого  комітету Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області
  8. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Чмирівської сільської ради.
  9. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Бутівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чмирівської сільської ради
  10. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Чмирівський ліцей» Чмирівської сільської ради.
  11. Про  встановлення ставок єдиного податку  на території  Чмирівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2021 рік
  12. Про  встановлення ставок туристичного збору   на території  Чмирівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2021  рік
  13.  Про встановлення транспортного  податку на території Чмирівської сільської ради об’єднаної територіальної громади  на 2021 рік
  14. Про встановлення ставок та пільг на нерухоме   майно, відмінне від земельної ділянки на території Чмирівської  сільської ради об’єднаної територіальної громади  на 2021 рік.
  15. Про встановлення ставок та пільг земельного податку на території Чмирівської сільської ради об’єднаної територіальної громади  на 2021 рік
  16. Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки на території Чмирівської сільської ради  об’єднаної територіальної громади.
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Стипаненко Олесі Петрівні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Вишневе Старобільського району Луганської області.
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Бешкинському Віталію Михайловичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Поволоцькій Ользі Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  20. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Войтенко Оксані Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Протопопову Віталію Олексійовичу  для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Протопоповій Ользі Віталіївні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Чмирівка Старобільського району Луганської області.
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину  України  Іщенко Артему Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Чмирівка  Старобільського району Луганської області.
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Ковальовій Наталії Юріївні для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за межами населеного пункту  с. Піщане Старобільського району Луганської області.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянці України Орачовій Раїсі Андріївні, для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) розташована за адресою: вул. Колгоспна, буд.28 село Чмирівка Старобільського району.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання дозволу на укладання договору оренди громадянину Бондарєву Віталію Вікторовичу для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель та споруд  будівельних організацій та підприємств.
  27. Про надання дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  нерозподіленої земельної ділянки  колективної власності розташованої за межами населеного пункту сільської ради.
  28.  Про внесення змін до рішення від 05.05.2020 року №44/39  «Про надання дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  нерозподіленої земельної ділянки  колективної власності розташованої за межами населеного пункту сільської ради».
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (з подальшим продажем)  громадянину  України  Онищенко Сергію Костянтиновичу для обслуговування комплексу будівель.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь