A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

До уваги депутатів Чмирівської сільської ради

Дата: 15.07.2020 15:44
Кількість переглядів: 590

24  липня  2020 року о 14-00 год. в приміщенні Чмирівської сільської ради відбудеться  чергова сорок шоста сесія Чмирівської сільської ради восьмого скликання.

Порядок денний сесії:

 

  1. Про внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік.
  2. Про затвердження Програми розвитку надання соціальних послуг у Чмирівській об’єднаній територіальній громаді на період до 2022 року.
  3. Про затвердження Положення про  Центр надання соціальних послуг Чмирівської сільської ради.
  4. Про внесення змін до структури апарату виконавчого комітету Чмирівської сільської ради.
  5. Про зміну назви та юридичної адреси Бутівського КДНЗ (дитячого садка) «Колосок» та затвердження його Статуту в новій редакції
  6. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Бутівського комунального дошкільного навчального закладу (дитячого садка) «Колосок» Чмирівської сільської ради.
  7. Про внесення змін до Статуту КП «Обрій» Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області.
  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Крохмаль Олексію Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Вишневе  Старобільського району Луганської області.
  9. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України  Крикуновій   Тетяні Миколаївні, для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту   с. Чмирівка  вул. Шкільна, б/н Старобільського району Луганської області.
  10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України  Калашникову Андрію Валерійовичу для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в  межах населеного пункту  с. Бутове  Старобільського району Луганської області.
  11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (з подальшим продажем)  громадянину  України  Какацій Євгену Павловичу для обслуговування нежитлового приміщення.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянці України Бові Надії Іванівні, для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) розташована за адресою: вул. Соснова, буд.1 село Піщане Старобільського району.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у власність громадянину України Сиротенко  Федіру  Володимировичу, для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) розташована за адресою: вул. Повітрянофлотська, буд.15 село Чмирівка Старобільського району.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у спільну часткову власність громадянам України Беспалій Варварі Олександрівні ¾ та Фірсовій Аллі Олексіївні 1/4, для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) розташована за адресою: пров. Сосновий, буд.5 село Чмирівка  Старобільського району
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у спільну часткову власність громадянам України Миршавці Артему Анатолійовичу 1/2 та Миршавці Тетяні Василівні 1/2, для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) розташована за адресою: вул. Широка, буд.37 село Піщане  Старобільського району.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка передається у спільну часткову власність громадянам України Грузіновій Вірі Василівні1/1 та Швець Юлії Вікторівні 1/1, для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) розташована за адресою: вул. Шевченка, буд.57 село Бутове  Старобільського району
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості), яка підлягає продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва  з земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, що розташована за межами населеного пункту в селі Піщане Старобільського району. - 3,0725га.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості), яка підлягає продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва  з земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, що розташована за межами населеного пункту в селі Піщане Старобільського району. – 3,4116га.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості), яка підлягає продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва  з земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, що розташована за межами населеного пункту в селі Піщане Старобільського району. – 9,4662га.
  20. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  громадянину України Козінченко Олександру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства, що розташована в межах населеного пункту села Бутове Чмирівської сільської ради Старобільського району.
  21. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення 5-ти  земельних ділянок та передачу їх у власність 5(п’ятьом ) громадянам України для ведення особистого селянського господарства.
  22. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  громадянину України Зінченко Олександру Олександровичу для ведення особистого селянського господарства, що розташована в межах населеного пункту села Бутове Чмирівської сільської ради Старобільського району.
  23. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки  у власність  громадянці України Войтенко Наталії Григоріївні для ведення особистого селянського господарства, що розташована за межами населеного пункту села Бутове Чмирівської сільської ради Старобільського району.
  24. Про вилучення земельної ділянки гр. Калашникової Любов Олегівни для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в селі Бутове,вул. Садова, б/н Старобільського району Луганської області.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь