https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Завершився прийом пропозицій до бюджету Чмирівської сільської ради на 2021 рік!!!

Дата: 19.11.2020 10:54
Кількість переглядів: 693

Фото без опису

Шановні мешканці, використовуючи онлайн-форму зворотнього зв’язку на нашому сайті (або направляючи на поштою на скриньку сільської ради), у Вас була змога залишити пропозиції до бюджету Чмирівської сільської ради на 2021 рік.

Наступні пропозиції були систематизовані і отриманий такий результат. Переглянуто новину на сайті було 505 разів (у порівнянні з минулим роком зросло на 5,65%), що свідчить про збільшення зацікавленості громадян. На поштову скриньку громади пропозиції не надходили, онлайн-форму заповнили 2 особи, пропозицій отримано 2, з них від 1 чоловіка та 1 жінки (вік осіб, які звернулися коливався від 34 до 40 років, за місцем проживання- всі особи з с.Піщане). Це такі пропозиції:

- Юшков Руслан Сергійович, запропонував з метою отримання повноцінного відпочинку, поглибити і розширити озеро Мирське, при чому люди готові надати свою допомогу в вигляді фізичної праці;

- Самойленко Тетяна Володимирівна, запропонувала зробити освітлення та відремонтувати дороги.

Варто підкреслити, що надана ще 1 пропозиція від мешканця с.Половинкине (чоловік, 58 років), який представник громадської організації пропонує встановити автобусні зупинки для шкільного автобусу, бо діти чекають автобус в осінній та зимовий період під відкритим небом.

Всі пропозицій класифіковані та підготовлені на розгляд робочої групи з питань формування проєкту рішення сільської ради про бюджет.

 

Щиро вдячні за активну громадську позицію та очікуємо наступного разу збільшення активності мешканців громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь