A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

В Чмирівській громаді продовжується кампанія з вакцинації проти COVID-19

Дата: 07.04.2021 16:05
Кількість переглядів: 1173

Фото без описуДругу неділю триває компанія з вакцинації проти COVID-19 в Чмирівській сільській територіальній громаді. Вона проходить на базі Чмирівської сільської лікарської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. Вакцинація  проводиться спеціально підготовленою бригадою медиків, які навчені правильно вимірювати дозування, вводити вакцину, консультувати пацієнтів, надавати першу медичну допомогу тощо.

Першим в Чмирівській громаді вакцинувався директор КНП Роман Моісеєв. «Своїм прикладом я вирішив показати медикам та всім людям, що вакцинація, по-перше, - це єдиний дієвий спосіб боротьби з вакцинокерованими хворобами. По-друге, вакцинація допоможе нам з вами створити імунітет, котрий захистить нас від інфікування та тяжкого перебігу хвороби COVID-19», - зазначив Роман Моісеєв, директор комунального некомерційного підприємства.

За його словами, згідно з Наказом МОЗ України від 01.03.2021 № 369 «Про внесення змін до Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію...» відтепер можна проводити щеплення не тільки медичним працівникам, а й залучати громадських та публічних діячів.

З метою недопущення утилізації вакцини та раціонального її використання медики мають право запрошувати публічних осіб, громадських діячів, працівників апарату сільської ради, для того, щоб не утилізувати залишки вакцини.

Списки охочих на вакцинацію в КНП почали складати трохи більше ніж місяць тому та продовжують до тепер. За цей період вакциновано 30 осіб, які підлягали вакцинації на І та ІІ-му етапах вакцинації.

Кабінет щеплень працює по вівторках та четвергах з 8-00 до 16-00 год.  За більш детальною інформацією можна звернутися за тел.: +38(095)8829497, +38(098)5953197. Бережіть себе та своїх близьких!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь