A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

В Чмирівці почали щеплення другою дозою вакцини від COVID-19

Дата: 15.06.2021 12:53
Кількість переглядів: 815

Триває компанія з вакцинації проти COVID-19 в Чмирівській сільській територіальній громаді. Вона проходить на базі Чмирівської сільської лікарської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. 14 червня 2021 року почали щеплювати другою дозою вакцини.

Напередодні другого щеплення громадянам телефонують та запрошують на вакцинацію.

Директор Чмирівського центру надання медико-санітарних послуг Роман МОІСЕЄВ  зазначив, що на початку вакцинальної кампанії в Україні була лише одна вакцина - AstraZeneca/Covishield. Сьогодні нами використовується  вакцина AstraZeneca/SKBio (південнокорейська). Вони мають ідентичний склад та взаємозамінні. Після введення двох доз вакцини людина має змогу отримати свідоцтво про вакцинацію. За цим документом можна буде звернутися до свого сімейного лікаря у зручний час.

Разом з тим директор КНП повідомив, що всі бажаючі громадяни, незалежно від того в якому медзакладі вони уклали декларацію з сімейним лікарем, можуть звернутися та записатися на вакцинацію в Чмирівську сільську лікарську амбулаторію.

За більш детальною інформацією можна звернутися за тел.: +38(095)8829495, +38(095)8829497. Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь