A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

ОБ’ЯВА Оголошується конкурс на посаду керівника

Дата: 08.10.2021 14:47
Кількість переглядів: 928

Чмирівська сільська рада оголошує конкурс на посаду керівника Садківської гімназії  Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області


ОБ’ЯВА

Оголошується конкурс

 на посаду керівника

Садківської гімназії Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області

      1. Чмирівська сільська рада оголошує конкурс на посаду керівника Садківської гімназії Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області; с. Садки, вул. Миру, 49а.

      2. Умови оплати праці директора:

Посадовий оклад  директора визначається  відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26 вересня 2005 року №557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за № 1130/11410, зі змінами та доповненнями,надбавки та доплати відповідно до постанови №373 від 23.03.2011, постанови №78 від 31.01.2001, можливі надбавки відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та окремих галузей бюджетної сфери від 30 серпня 2002 року №1298, зі змінами та доповненнями. Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15.04.1993 р. № 102 зі змінами та доповненнями.

 3. Кваліфікаційні вимоги:

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років , організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно Закону України «Про повну загальну середню освіту».

 4. Для участі у конкурсі необхідно подати:

         - заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

    -  автобіографію  та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

         - копію  паспорта громадянина України;

    - копію  документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

         - копію  трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;

         - довідку про відсутність судимості;

    - мотиваційний лист, складений у довільній формі.

         - державний сертифікат про рівень володіння державною мовою виданий Національною комісією зі стандартів державної мови;

      - довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

  • інші документи, що підтверджують  професійні та/ або моральні якості.

  Визначені у цьому пункті документи подають особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії з 11 жовтня до 1 листопаду 2021 року включно до виконавчого комітету Чмирівської сільської ради за адресою с.Чмирівка вул. Воздухофлотська б.52а.

5. Дата і місце початку конкурсного відбору: 8 листопаду 2021 року, виконавчий комітет Чмирівської сільської  ради.

 6. Етапи проведення конкурсу:

- перевірка  комісією поданих  документів  щодо відповідності встановленим вимогам; прийняття  рішення про допущення та/або недопущення до участі у конкурсі – 02.112021р. 
- ознайомлення кандидатів із закладом освіти ,його трудовим колективом

та представниками органів громадського самоврядування  закладу – з 02.11 до 08.11. 2021 р.

 - оприлюднення на веб-сайті  Чмирівської сільської ради  переліку осіб, допущених до участі у конкурсному відборі  - 02.11.2021 р.

 - проведення письмового тестування  перевірки професійних компетентностеї шляхом письмового виконання ситуаційного  завдання,публічна  та відкрита  презентація перспективного плану  розвитку закладу освіти,а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування                       - 08.11.2021 р.                            

 - визначення переможців конкурсу                                              -  10 .11.2021 р.

- укладання договору з переможцем конкурсу                       - 11.11. 2021 р.

 7.Прізвище та ім’я, номер телефону та адреса електронної пошти особи, уповноваженої надавати інформацію про конкурс та  приймати документи для участі в конкурсі:

 

Протопопова Олена Анатоліївна, 0666545470,  chmyrivska.rada@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь