A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Про КП «Обрій» Чмирівської сільської ради

Дата: 07.12.2021 15:41
Кількість переглядів: 938

Фото без опису

Комунальне підприємство «ОБРІЙ»  Чмирівської сільської  ради   засноване у 2017 році, є юридичною особою та діє на принципах госпрозрахунку, платник ПДВ.

Підприємство є виконавцем послуг по централізованому водопостачанню у селах громади, теплопостачанню, вивезенню побутових відходів та благоустрою на території Чмирівської громади.

Підприємство також надає транспортні послуги населенню, бюджетним установам та підприємствам на території громади і за її межами.

Надання усіх послуг і в громаді, і за її межами здійснюється виключно на договірних засадах. Усі послуги є платними, згідно затверджених калькуляцій.

Перелік транспортних послуг, які надає комунальне підприємство:

  • Послуги екскаватора: земляні роботи, риття траншей, котлованів, зворотна засипка грунту, буріння ям, розчистка снігу на дорогах і територіях.
  • Послуги автогрейдера: грейдерування доріг, земляні роботи і планування територій, розчистка доріг і територій від снігу.
  • Послуги вантажного автомобіля вантажопід’ємністю 4,2 т;  перевезення  вантажів.
  • Послуги трактора КИЙ-14102М з обладнанням: причіп для перевезення  вантажів до 6,0 тонн,  косарка, подрібнювач  деревини на тріску, сніговий відвал для розчистки снігу.

 

Звертатися  до КП «ОБРІЙ»  по телефону  050 9023536,   або  за адресою с.Чмирівка, вул.Запорізька,15 (у Будинку культури).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь