A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Нові можливості для жінок Чмирівської громади

Дата: 22.12.2021 11:09
Кількість переглядів: 1106

Фото без описуЧмирівська громада була відібрана для участі в проєкті «Розбудова демократичного, мирного та гендерно рівноправного суспільства в Україні», що спрямований на розширення можливостей та збільшення спроможності жінок брати участь у прийнятті рішень в процесах розбудови миру і безпеки. Проєкт реалізується Українським жіночим фондом та структурою ООН Жінки в Україні за фінансової підтримки Уряду Норвегії, розрахований на три роки.

21 грудня представниці проєкту Олена Смаглій, Тетяна Литвинова, Ірина Гарбуз поспілкувалися із активом громади, презентували проект, розповіли про   можливості співпраці з громадою, питання координації роботи партнерів та запросили до співпраці активісток, які зацікавлені в саморозвитку та розвитку своїх населених пунктів.

Громада вже має досвід співпраці з даним проектом в 2017-2018 роках, під час якого  напрацювала вагомий досвід роботи з колективами жінок і чоловіків, вразливими категоріями населення. За результатами роботи ми побачили, що в тих населених пунктах де реалізовувався проект,  значно зріс рівень згуртованості, з’явилося розуміння тих проблем, на які території не звертали раніше уваги. У зв’язку з розширенням території громади ми сподіваємося на мобілізацію жіночих груп самодопомоги в Веселівському, Бондарівському, Садківському та Шпотинському старостинських округах, а також активну участь вже існуючих груп.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь