A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Завершився прийом пропозицій до бюджету Чмирівської сільської ради на 2022 рік!!!

Дата: 19.01.2022 14:27
Кількість переглядів: 321

Фото без описуШановні мешканці, Чмирівська сільська рада оголосила збір пропозицій до бюджету громади на 2022 рік з 15 липня по 15 жовтня 2021 року на офіційному сайті громади - https://chmyrivska-gromada.gov.ua/, та на поштовій скринці за адресою: с.Чмирівка, вул.Повітрянофлотська, 52А. Головні вимоги- щоб пропозиція торкалась повноважень сільської ради, була чітко та конкретно сформульована (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій тощо).

Зібрані таким чином пропозиції були систематизовані і отримані такі результати. Переглянуто новину на сайті було 149 разів. На поштову скриньку громади пропозиції не надходили, онлайн-форму заповнили 3 особи, пропозицій отримано 3 (з них 2 пропозиції надали жінки і 1 чоловік, проживаючих на території с.Чмирівка-1 пропозиці1, с.Бутове-1, с.Запорізьке-1), вік надавачів/ок пропозицій 34-36 років:

  1. Верховод Тетяна (мешканка с.Бутове), запропонувала прийняти працівників з благоустрою територій на кожен старостинський округ для підтримання чистоти на селі (збирання сміття, покос бур’яну, знищення порослі дерев та інше);
  2. Коба Сергій Володимирович (мешканець с.Чмирівка), запронував встановити дошки оголошень по всій території Чмирівської громади де є скупчення людей. Він підкреслив, що це дасть змогу людям ознайомитися зі всима новинами які відбуваються на території Чмирівської громади, вказати телефони депутатів та працівників відділу Чмирівської громади щоб людям була можливість поспілкуватися з проблеми які їх хвилюють та інше;
  3. Сергієнко Олена Сергіївна (мешканка с.Запорізьке), запропонувала закласти гроші на харчування дітей зі статусом.

 

Всі пропозицій класифіковані та підготовлені на розгляд робочої групи з питань формування проєкту рішення сільської ради про бюджет.

 

Щиро вдячні за активну громадську позицію та очікуємо наступного разу збільшення активності мешканців громади!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь