https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Другий етап Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху, співорганізатором якого є Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП».

Дата: 16.11.2023 16:10
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

З 13 по 19 листопада 2023 року в Україні буде проходити другий етап Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху, співорганізатором якого є Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП».

   У рамках Тижня Фонд, який уже понад десять років опікується питаннями безпеки на дорогах, проводить широку інформаційну кампанію. Зокрема, з метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів, Фонд запускає соціальну рекламу (фото, відео) з питань безпечної поведінки дітей на транспорті та дорогах для подальшого розміщення її у засобах масової інформації, транспорті, зовнішній рекламі, громадських місцях, вокзалах, при центрах освіти та культури тощо.

 Соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей» створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробіт «Безпечна країна» та отримали статус соціальної реклами за висновком Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України. Контент орієнтований на молоде покоління та стосується правил безпечного поводження на вулицях та дорогах, пересування транспортом, необхідності використання світлоповертальних елементів у темний час доби.

 Переглянути та завантажити фото й відео можна безпосередньо із сайту Фонду www.dopomogadtp.com, розділ Соціальна реклама.

 Інформацію стосовно Тижня можна отримати з наступних джерел:

 • сайт організатора: https://medtransvp.com.ua/ (розділ: Тиждень БДР);

 • YouTube-канал «Безпечна країна»: http://www.youtube.com/c/Безпечнакраїна;

 • соціальна мережа Facebook: https://www.facebook.com/tbdrua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь