https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Роботодавцям компенсують витрати на облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю

Дата: 29.11.2023 12:13
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Роботодавцям компенсують витрати на облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю

 

Триває урядова програма, за якою роботодавець може отримати компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю. 

Сума компенсації не перевищує 100,5 тис. грн – за робоче місце особи з інвалідністю І групи та 67 тис. грн – за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю ІІ групи.
Перелік допоміжних засобів, які можна купити, включає такі позиції: меблі та фурнітура для робочих місць, транспортери для піднімання сходами з електроприводом, комп’ютери та оргтехніка, програмне забезпечення, поручні та бруси, засоби для захисту здоров’я і безпеки на робочих місцях тощо.

Мета програми – посилити зацікавленість роботодавців до працевлаштування людей з інвалідністю і, своєю чергою, надати можливість обмежено придатним громадянам повернутися до активної зайнятості та соціалізуватися.

Більше - на сайті: http://surl.li/kqhrn

Фахівці центру зайнятості консультують за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 Також актуальна інформація за посиланням: для мешканців Луганщини http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk
- вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь