https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Концепція безпеки закладів освіти

Дата: 21.12.2023 15:32
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Кабінет Міністрів України ухвалив Концепцію безпеки закладів освіти, яка передбачає нові підходи до пожежної безпеки, охорони дитсадочків і шкіл із залученням поліції, організації пропускного режиму, відеонагляду тощо.

Сьогодні у зв’язку з воєнним станом освітній процес залежить від безпекової ситуації та відбувається офлайн, онлайн або у змішаній формі. Освітяни й надалі гідно тримають свій фронт. Попереду кропітка робота з відновлення емоційного стану вчителів та учнів, а також налагодження освітнього процесу. Але найголовніше, щоб навчання було безпечним, щоб кожна українська дитина мала доступ до якісної освіти, а кожен вчитель відчував турботу та увагу.

Реалізація Концепції надасть можливість для закладів освіти організувати навчання в очному режимі, сприятиме забезпеченню комфортного перебування в об’єктах фонду захисних споруд закладів освіти, а також підвищить ефективність превентивних заходів щодо запобігання правопорушень в освітньому середовищі. Створені безпечні умови сприятимуть емоційному добробуту всіх учасників освітнього процесу. Особлива увага надаватиметься заходам, спрямованим на запобігання проявам фізичного та психологічного насильства, а також дотримання прав і норм інформаційної та соціальної безпеки кожного учасника освітнього процесу.

 

Користуючись послугами поліції охорони, ви забезпечите себе надійною та професійною охороною. Однією із складових забезпечення належної безпеки є швидке реагування підрозділів поліції на будь-яку надзвичайну ситуацію в закладі освіти.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь