https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Звернення начальника Чмирівської сільської військової адміністрації з нагоди відзначення Дня Конституції України

Дата: 28.06.2024 10:32
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Сьогодні ми відзначаємо одне з найбільш значущих свят нашої країни з точки зору процесу державотворення – День Конституції України.

Основний закон держави було прийнято у 1996 році, 26 років тому.

Сьогодні, у час коли Україна бореться за свою державність у кривавій війні з російським агресором, у непростій боротьбі відстоює територіальну цілісність і свободу, День Конституції особливо важливий для нас.

Саме у ці дні ми, як ніколи, особливо розуміємо важливість Основного Закону, який захищає наші державні символи, кордони, нашу мову, права кожного громадянина України. Ми усвідомлюємо, що від виконання кожним з нас свого конституційного обов’язку, залежить подальший шлях нашої держави до демократичних трансформацій, формування національної свідомості та патріотизму.

У день національного свята – Дня Конституції України – нехай в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою незламну країну, за її Збройні Сили, її вольовий народ, її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.

Пам’ятайте, Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу вибороти довгоочікувану перемогу та сучасне європейське суспільство, в якому наші серця завжди будуть наповнені гордістю та любов’ю до країни, яка нас згуртувала, за яку ми нині боремося.

З Днем Конституції, дорогі мешканці громади! Нехай це свято надасть вам натхнення, впевненості у завтрашньому дні та спонукає до нових перемог!

Нехай мир та добро панує в нашій державі, а в душі кожного українця міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину!

З повагою

Начальник Чмирівської сільської

військової адміністрації

Валерій ВИДИШ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь