https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Інформація

Всесвітній день охорони праці!

28 квітня в Україні та більше ніж у ста країнах світу відзначають Всесвітній день охорони праці. Цей день є нагодою для привернення уваги громадськості до проблем безпеки та здоров’я на роботі. У 2023 році Міжнародна організація праці (МОП) визначила тему цього дня – «Безпечне та здорове робоче середовище — основний принцип і основне право у світі праці». Делегати Міжнародної конференції праці (ILC) ухвалили також резолюцію щодо включення принципу безпечного та здорового робочого середовища до Основних принципів і прав на працю МОП. У Конституції України закріплено право кожного громадянина на працю у безпечних та здорових умовах. Однак, через збройну агресію російської федерації тисячі українських працівників втрачають це право. На виробництві, за час повномасштабної війни, постраждали понад 3 тисячі працівників, 520 з них – загинули. Безпосередньо внаслідок ракетних обстрілів та дії вибухових предметів травмувалися понад 700 працівників, 254 з них – загинули. Тобто майже кожен другий працівник загинув внаслідок бойових дій. Такі дані підкреслюють важливість забезпечення безпеки праці на роботі, особливо в умовах війни. Пам’ятаймо, безпека праці є запорукою збереження найціннішого – людського життя! Разом ми зможемо забезпечити безпечне та здорове майбутнє для українських працівників та відновити країну після війни!

12:12 28.04.2023

Прийом лікаря-терапевта для ВПО!

В гуманітарному хабі для ВПО з Луганщини за адресою м. Рівне, вулиця Фабрична, будинок 20, щоп’ятниці з 9:00 до 13:00 проводить прийом лікар-терапевт. Звернувшись до лікаря, можна отримати консультацію, електронний рецепт на лікарські засоби, направлення до спеціалістів вторинної медичної допомоги. За потребою - лікарські засоби. Довідки за телефоном +38-099-706-18-01.

10:55 24.04.2023

20 квітня День вдячності волонтерам

Щороку 20 квітня людство висловлює вдячність людям доброї волі, які знайшли у собі сили робити добрі справи, не чекаючи подяки чи винагороди. В Україні під час війни волонтерський рух продемонстрував усьому світові потужну силу, що здатна об’єднувати, організовувати, допомагати та вирішувати надскладні завдання та протистояти викликам найважчих часів української держави. Волонтерський дух охопив значну частину населення, навіть, малі діти, долучилися до волонтерської діяльності.

14:21 20.04.2023

До уваги мешканців громади

Шановні мешканці нашої громади, для дітей до 18 років, які мають медичні потреби, Луганське обласне відділення Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка Україна» в рамках проєкту «Фонд гуманітарного фінансування» надає грошову допомогу дітям-інвалідам, дітям, які мають хронічні захворювання, потребують термінового лікування, придбання окулярів, ортопедичного взуття та перебувають на обліку у лікаря-педіатра. Допомога надається тільки за наявності медичного висновку, термін давності якого не перевищує 2 місяці, та відповідного пакету документів.

10:32 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь