https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Інформація

22 червня - День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Щороку 22 червня Україна вшановує світлу пам'ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

12:25 22.06.2023

Механізм «Гроші ходять за дитиною»

 Уряд запровадив механізм «Гроші ходять за дитиною» при оплаті послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки  

15:44 14.06.2023

Східним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці розпочата чергова інформаційна кампанія з питань здійснення державного ринкового нагляду

Починаючи з 01 червня 2023 року Східним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці, в умовах обмеження проведення перевірок характеристик продукції, було розпочато широку інформаційну кампанію з питань здійснення заходів державного ринкового нагляду, відповідно до Плану заходів інформаційної компанії з державного ринкового нагляду, яка направлена на підвищення обізнаності громадськості, користувачів (споживачів), а також виробників та імпортерів щодо вимог надання на ринку продукції, що підпадає під дію Технічного регламенту засобів індивідуального захисту та Технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів.

15:31 13.06.2023

«Соціальна картка «ВОЛОНТЕРСЬКА»

Шановні мешканці громади! Хочемо з радістю повідомити вам, що за ініціативою Громадської організації «Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України» готується до старту Соціальна програма «Соціальна картка «ВОЛОНТЕРСЬКА».

10:28 05.06.2023

4 червня – День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії

З 2021 року рішенням Верховної Ради України 4 червня запроваджено державний пам’ятний день – День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

20:35 04.06.2023

День захисту дітей

Сьогодні Міжнародний день захисту дітей. Він відзначається щорічно саме 1 червня. Цю ініціативу підтримала ООН й оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним із пріоритетних напрямків своєї діяльності.

11:18 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь