https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Інформація

Всесвітній День Вишиванки!

Щорічно в травні в Україні відзначають Всесвітній день вишиванки. Відзначати його почали лише в 2006 році, але за цей час воно стало дуже популярним, до того ж не тільки в Україні, а й за кордоном.

14:05 18.05.2023

ПОСТАНОВА КМУ від 09 травня 2023 р. № 462

  Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих оздоровчих таборах державних підприємств “Міжнародний дитячий центр “Артек”, “Український дитячий центр “Молода гвардіяˮ і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей та розташовані в карпатському регіоні, за принципом “гроші ходять за дитиною”

09:58 17.05.2023

Всесвітній день охорони праці!

28 квітня в Україні та більше ніж у ста країнах світу відзначають Всесвітній день охорони праці. Цей день є нагодою для привернення уваги громадськості до проблем безпеки та здоров’я на роботі. У 2023 році Міжнародна організація праці (МОП) визначила тему цього дня – «Безпечне та здорове робоче середовище — основний принцип і основне право у світі праці». Делегати Міжнародної конференції праці (ILC) ухвалили також резолюцію щодо включення принципу безпечного та здорового робочого середовища до Основних принципів і прав на працю МОП. У Конституції України закріплено право кожного громадянина на працю у безпечних та здорових умовах. Однак, через збройну агресію російської федерації тисячі українських працівників втрачають це право. На виробництві, за час повномасштабної війни, постраждали понад 3 тисячі працівників, 520 з них – загинули. Безпосередньо внаслідок ракетних обстрілів та дії вибухових предметів травмувалися понад 700 працівників, 254 з них – загинули. Тобто майже кожен другий працівник загинув внаслідок бойових дій. Такі дані підкреслюють важливість забезпечення безпеки праці на роботі, особливо в умовах війни. Пам’ятаймо, безпека праці є запорукою збереження найціннішого – людського життя! Разом ми зможемо забезпечити безпечне та здорове майбутнє для українських працівників та відновити країну після війни!

12:12 28.04.2023

Прийом лікаря-терапевта для ВПО!

В гуманітарному хабі для ВПО з Луганщини за адресою м. Рівне, вулиця Фабрична, будинок 20, щоп’ятниці з 9:00 до 13:00 проводить прийом лікар-терапевт. Звернувшись до лікаря, можна отримати консультацію, електронний рецепт на лікарські засоби, направлення до спеціалістів вторинної медичної допомоги. За потребою - лікарські засоби. Довідки за телефоном +38-099-706-18-01.

10:55 24.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь