https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Інформація

Механізм «Гроші ходять за дитиною»

 Уряд запровадив механізм «Гроші ходять за дитиною» при оплаті послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки  

15:44 14.06.2023

Східним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці розпочата чергова інформаційна кампанія з питань здійснення державного ринкового нагляду

Починаючи з 01 червня 2023 року Східним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці, в умовах обмеження проведення перевірок характеристик продукції, було розпочато широку інформаційну кампанію з питань здійснення заходів державного ринкового нагляду, відповідно до Плану заходів інформаційної компанії з державного ринкового нагляду, яка направлена на підвищення обізнаності громадськості, користувачів (споживачів), а також виробників та імпортерів щодо вимог надання на ринку продукції, що підпадає під дію Технічного регламенту засобів індивідуального захисту та Технічного регламенту ліфтів і компонентів безпеки для ліфтів.

15:31 13.06.2023

«Соціальна картка «ВОЛОНТЕРСЬКА»

Шановні мешканці громади! Хочемо з радістю повідомити вам, що за ініціативою Громадської організації «Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України» готується до старту Соціальна програма «Соціальна картка «ВОЛОНТЕРСЬКА».

10:28 05.06.2023

4 червня – День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії

З 2021 року рішенням Верховної Ради України 4 червня запроваджено державний пам’ятний день – День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

20:35 04.06.2023

День захисту дітей

Сьогодні Міжнародний день захисту дітей. Він відзначається щорічно саме 1 червня. Цю ініціативу підтримала ООН й оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним із пріоритетних напрямків своєї діяльності.

11:18 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь