A A A K K K
для людей із порушенням зору
https://chmyrivska-gromada.gov.ua/
Луганська область, Старобільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу соціального захисту

Конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу соціального захисту

Виконавчий комітет Чмирівської сільської ради Старобільського району Луганської області  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу соціального захисту, праці та охорони здоров?я  виконавчого комітету Чмирівської  сільської ради

15:35 23.07.2021

До відома страхувальників: оформлення заяви-розрахунку                          з е-лікарняними

До відома страхувальників: оформлення заяви-розрахунку з е-лікарняними

Заява-розрахунок для отримання матеріального забезпечення застрахованим особам за е-лікарняними оформлюється страхувальниками з урахуванням відмінностей між е-лікарняним та паперовим лікарняним.

13:06 21.07.2021

Забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання додатковим харчуванням

Забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання додатковим харчуванням

Відповідно до частини третьої статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» Фонд соціального страхування України фінансує витрати на медичну та соціальну допомогу, у тому числі на додаткове харчування, придбання ліків, спеціальний медичний, постійний сторонній догляд, побутове обслуговування, протезування, реабілітацію у сфері охорони здоров’я, санаторно-курортне лікування, придбання спеціальних засобів пересування тощо, якщо потребу в них визначено висновками медико-соціальної експертної комісії (далі – МСЕК) та індивідуальною програмою реабілітації особи з інвалідністю (у разі її складення) (далі – ІПР).

13:06 21.07.2021

Укрпошта інформує

Укрпошта інформує

З метою якісного надання послуг поштового зв’язку Луганська дирекція АТ «Укрпошта» звертається з проханням до мешканців сільських населених пунктів, щодо приведення у відповідність та візуалізації на дворах чи будинках присвоєних поштових адрес. А саме, необхідно зазначити вулиці та номери будинків.

16:27 15.07.2021

Впливайте на місцеву бюджетну політику

Впливайте на місцеву бюджетну політику

         Впливайте на місцеву бюджетну політику - НАДАЙТЕ СВОЮ ПРОПОЗИЦІЮ, ЯКИМ ЧИНОМ ПОВИННІ БУТИ СКЕРОВАНІ КОШТИ СІЛЬСЬКОГО БЮДЖЕТУ В 2022 РОЦІ! Сільський  бюджет – це гроші громади, Ваші гроші!

14:52 15.07.2021

До відома страхувальників: е-лікарняний

До відома страхувальників: е-лікарняний

Відповідно до наказу МОЗ України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки» із 04 червня по 31 серпня 2021 року в Україні передбачено перехідний період впровадження електронних листків непрацездатності. При цьому, протягом зазначеного періоду медичні заклади будуть формувати як медичні висновки про тимчасову непрацездатність, які є підставою для створення електронних листків непрацездатності, так і видавати паперові лікарняні.

10:07 15.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь